Les inscripcions per a la Marxa Infantil s'ajornen

L'activitat se celebra el diumenge 12 d'abril a Sant Cugat

Les inscripcions per participar de l'edició d'enguany de la Marxa Infantil encara no es poden formalitzar. Tot i que havien de començar el dia 2 de març, mitjançant la pàgina web de l'activitat, en aquesta es comunica que "les inscripcions s’obriran els propers dies, contrariament a la data prevista del dia 2 de març, ja que s’estan realitzant proves del nou formulari".

L'activitat se celebra el diumenge, 12 d'abril, i el preu de l'inscripció és de 10,50 euros.


La recaptació de les inscripcions de l'activitat aniran destinades enguany a Creu Roja al programa "Ajuda Humanitària". D'altra banda, l'Obra Social la Caixa aportarà el doble de la recaptació a l'entitat benèfica.
 

Nou recorregut

El recorregut del 2015. FOTO: Cedida

La 57a edició de la iniciativa, organitzada pel Club Muntanyenc, sortirà del Parc Ramon Barnils i enfilarà pel passeig de Gaudí, passat per l'Escola Avenç, el pont de Can Gordi i acabarà retornant per la Serra de Sant Vicenç el diumenge 12 d'abril.

Enguany, s'ha decidit eliminar la Marxa Juvenil, ja que cada vegada hi ha menys participants en aquesta categoria, com explica Silvano Bendinelli, coordinador de la Marxa Infantil.

 
Comentaris

Destaquem