Drama romàntic al Cinema d'Autor

La pel·lícula anglesa 'The Deep Blue Sea' és la proposta per aquest dijous en el marc del cicle organitzat a Cinesa Sant Cugat

Rachel Weisz protagonitza el film anglès que es projecta aquest dijous. FOTO: Cedida Rachel Weisz protagonitza el film anglès que es projecta aquest dijous. FOTO: Cedida
Cartell de la pel·lícula. Cartell de la pel·lícula.
Cartell de la pel·lícula. Cartell de la pel·lícula.

El Cicle de Cinema d'Autor que acull Cinesa Sant Cugat presenta aquesta setmana el film anglès The Deep Blue Sea. Una pel·lícula dirigida per Terence Davies, de 98 minuts de durada que es projectarà en tres sessions, a les 17, 19.30 i 22 hores, aquest dijous, 5 de març.

Entre el repartiment de la pel·lícula, estrenada el 2011, hi figuren Rachel Weisz, Tom Hiddleston, Simon Russell Beale, Ann Mitchell i Harry Hadden-Paton, entre d'altres.

La pel·lícula va participar, el 2011 a la Secció oficial del Festival de San Sebastián, i la seva actriu, Rachel Weisz, va ser nominada a Millor actriu de drama als Globus d'Or (2012), i fou premiada com a Millor actriu el mateix any pel Cercle de Crítics de Nova York.

Sinopsi
En la puritana societat londinenca dels anys 50, Hester Collyer (Rachel Weisz), la dona d'un jutge del Tribunal Suprem Sir William Collyer (Simon Russel Beale), porta una vida privilegiada.

Però tot canvia quan, per a sorpresa de tots, decideix deixar el seu marit per anar-se'n a viure amb Freddie Page (Tom Hiddleston), un jove i interessant expilot de la RAF del que se n'ha enamorat profundament.

El cicle
Cinema d'Autor és un cicle de cinema en versió original i subtitula, organitzat per Cinesa Sant Cugat i el Teatre-Auditori, amb la col·laboració de l'Ajuntament i el DIARI de Sant Cugat, que enguany arriba a l'onzena temporada del 8 de gener al 26 de març.

Les projeccions seran en versió original i subtitulada, els dijous a les 17, les 19.30 i les 22 hores.

La programació:

  • Het Vonnis (El veredicto), de Jan Verheyen – 8 de gener.
  • Barbecue (Barbacoa de amigos), d'Eric Lavaine – 15 de gener.
  • How I Live Now (Mi vida ahora), de Kevin Macdonald – 22 de gener.
  • Zwei Leben (Dos vidas), de George Maas i Judith Kaufmann – 29 de gener.
  • Tian zhu ding (Un toque de violencia), de Jia Zhang Ke – 5 de febrer.
  • Alceste à bicyclette (Molière en bicicleta), de Philippe Le Guay – 12 de febrer.
  • quelque part (Mi tierra), de Mohamed Hamidi – 19 de febrer.
  • Kaze tachinu (El viento se levanta), de Hayao Miyazaki – 26 de febrer.
  • The Deep Blue Sea, de Terence Davies – 5 de març.
  • Deux jours, une nuit (Dos días, una noche), de Jean Pierre Dardenne i Luc Dardenne – 12 de març.
  • Diplomatie (Diplomacia), de Volker Schlòndorff – 19 de març.
  • Hermosa juventud, de Jaime Rosales – 26 de març.

Entrades
El preu de les entrades per assistir a les projeccions de les pel·lícules és de 4 euros per sessió tant a taquilla com per Internet. Per als menors de 25 anys el preu és de 3 euros.

 
Comentaris

Destaquem