Feliz día de tu muerte

Feliz día de tu muerte

Classificació: Més grans de 12 anys

 

Director: Christopher Landon

 

Amb: Jessica Rothe, Israel Broussard

 

Tree és una estudiant despreocupada i feliç el món de la qual gira al voltant de sí mateixa. Quan el matí del seu aniversari es lleva confusa en el llit de Carter, la seva suposada aventura de la nit anterior, no triga en descobrir que aquell dia no té res de normal.

Després de tornar a la seva germandat i fer front a l'esperada desaprovació de Lori, la seva companya d'habitació, i Danielle, la presidenta de la institució, Tree intenta reincorporar-se el més aviat possible a la seva rutina d'estudiant universitària. Però a mida que va experimentant tot el que la jornada li posa per davant, des del típic grup d'activistes en el pati universitari fins la seva aventura amb Gregory, un dels seus professors, Tree no pot evitar sentir que està vivint un déjà vu.

Just quan Tree està a punt d'acomiadar-se de l'estrany dia d'aniversari, acaba brutalment assassinada per un desconegut emmascarat... per tornar a llevar-se en l'habitació de la única persona viva disposada a creure que l'està passant una cosa tan esgarrifosa com impossible.

 

 

Yelmo:

HD: Dies 1-4-5: 17.00 - 19.10 h. Dies 2-3-6-7: 19.10 h

 

 

Trailer

Info
  • Quan: Del 01-12-2017 al 07-12-2017
  • Hora d'inici: 17:00
  • Lloc:
    Cinesa Sant Cugat
    Av. Pla del Vinyet, s/n
    Com arribar-hi
  • Preu: A consultar
Comentaris