Curs de formació per a cuidadors no professionals de persones amb malalties neurològiques i càncer

Del 30 de Gener al 24 d'Abril

Curs de formació bàsica i acreditat per la Generalitat de Catalunya, dirigit a cuidadors/es no professionals de persones en situació de dependència, creada per una malaltia neurològica. Consta d'un total de 13 sessions que s'impartiran del 30 de gener al 24 d'abril de 2019, a la Casa de Cultura (els dimecres, de 18 a 20 h).

Més informació: www.neurologiques.santcugat.cat

Objectius del curs

Facilitar uns coneixements bàsics a les persones cuidadores per millorar l’atenció socio-sanitària de les persones en situació de dependència.

Promoure que les persones cuidadores apliquin els procediments i les estratègies més adients per mantenir i millorar l’autonomia personal de la persona en situació de dependència i les seves relacions amb l’entorn.

Oferir informació sobre diferents recursos que propiciïn l’autocura de la persona depenent i la vida autònoma de la persona en situació de dependència.

Facilitar un recolzament emocional a les persones cuidadores a través d’actuacions d’autocura.

Informar i orientar sobre els recursos sociosanitaris més adients per garantir la cura, l’assistència i la vida autònoma de les persones en situació de dependència.

Impulsar el reconeixement social de les persones cuidadores, afavorint una orientació per a una futura integració en el mercat laboral.

Lloc: Casa de Cultura

Dades Activitat

Data: Del 30 de Gener al 24 d'Abril

Preu: Gratuït

Organitza: Taula de Malalties Neurològiques i Càncer

Afegeix-ho al calendari