2.148 inscrits en la 9a Sant Silvestre de Sant Cugat

S'hi han inscrit 153 atletes més que en el 2017

La 20a edició de la Cursa Sant Silvestre Barcelonesa - Sant Cugat, la 9a celebrada en el municipi, ja coneix el nombre de participants, assolint un total de 2.148 atletes, 153 inscrits més que en el 2017. La cursa es disputa el dilluns 31 de desembre, a partir de les 17.30 hores, amb sortida a l'avinguda Pla del Vinyet, davant del Teatre-Auditori, i arribada a la rambla del Celler, davant de l'Ajuntament.

A més, des de l'organització s'han reservat 100 dorsals per a tots els corredors que vulguin inscriure's durant la Fira del Corredor. Aquesta, celebrada el diumenge 30 de desembre a la tarda i dilluns 31 al matí a la ZEM Rambla del Celler, acollirà el punt de recollida dels xips i els dorsals i mostrarà una exposició de les empreses patrocinadores.

D'altra banda, la novetat d'aquesta edició ha estat la inclusió de la Sant Silvestre Kids, una cursa per als joves esportistes fins a 14 anys. Tot i que aquesta 1a edició tenia un límit de 300 participants, finalment hi ha hagut una inscripció de 328 nens i nenes.

Acte de cloenda

Com cada any, durant el mateix dia de la cursa, s'entregaran els trofeus als 3 millors posicionats en la classificació general i es posposarà l'entrega de premis al divendres 11 de gener. Aixi doncs, l'acte celebrat a l'Ajuntament de Sant Cugat a partir de les 19hores, posarà punt i final a aquesta edició.

En aquesta cloenda, s'entregaran premis als 18 millors posicionats en la classificació general, a més dels tres primers classificats de cada sexe i categoria. D'altra banda, i com ja ve sent habitual, hi haurà obsequi també per a les millors disfresses de la cursa, tant individual com grupal i els dos millors atletes locals.

Finalment, com en darreres ocasions, els corredors que participin en la Cursa Sant Silvestre i es desplacin al municipi amb RENFE tindran el bitllet de tren gratuït, gràcies a un acord entre ambdues parts.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem