2 clubs santcugatencs apadrinen un cim en el Cims per la Llibertat

El Club Muntanyenc Sant Cugat i l'Associació Excursionista Altiplà apadrinen respectivament el Monstent de Pallars i el Sant Jeroni en un projecte a favor dels presos polítics i els exiliats

Cims per la Llibertat és un projecte de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya en el qual es coronaran 18 cims d'arreu de Catalunya a favor dels presos polítics i els exiliats, durant el dissabte 13 d'octubre.

La idea del projecte ve de la sensació de llibertat que se sent quan un excursionista aconsegueix assolir un cim. Amb això, cada afectat polític en la situació catalana ha escollit el seu cim preferit perquè els excursionistes puguin coronar-lo per donar suport als presos polítics i exiliats.

El Club Muntanyenc ha apadrinat el Monstent de Pallars, el cim escollit per Clara Ponsatí. El cim, amb una alçada de 2.883 metres, forma part dels Pirineus i tindrà una dificultat moderada. Per la seva banda, l'Associació Excursionista Altiplà ha escollit Sant Jeroni de Montserrat, cim preferit d'Oriol Junqueras. Amb una alçada màxima de 1.236 metres, tindrà també una dificultat moderada.

Les inscripcions d'ambdós clubs santcugatencs ja estan tancades. A més, dels 18 cims proposats, només queden places en un d'ells: el Tossal del Rei.

 
Comentaris

Destaquem