3 podis santcugatencs en la 1a fase dels Jocs Esportius Escolars de Gimnàstica Artística

Tant l'Escola Avenç com el Club Gimnàstica Artística Sant Cugat van participar amb un total de 40 gimnastes, copant 3 d'ells les classificacions davanteres de la competició

El Club Gimnàstica Artística Sant Cugat i l'Escola Avenç participen en la 1a fase dels Jocs Esportius Escolars en les categories Benjamí Masculí, Benjamí Femení Nivell A i B i Cadet Femení Nivell B. A més, dels 40 santcugatencs que hi van participar, 3 d'ells van assolir podi en el torneig, disputat el darrer dissabte 9 de febrer a Terrassa.

En aquesta competició, els gimnastes participen en les modalitats de salt, terra i barra, acumulant una puntuació total de la suma de les tres. En la categoria Benjamí Masculí, el gimnasta Beltran Miranda s'adjudicava la 2a posició, amb un total de 40,50 punts a només 0,80 del vencedor.

En la categoria femenina, èxit total de les gimnastes santcugatenques. Mentre Olga Oliete vencia en el Nivell A, amb un total de 42,5 punts i amb un avantatge de 0,30 de la segona classificada, Marina Horcajuelo s'imposava en el Nivell B, amb un total de 38,70 punts.

Per a Núria Palos, presidenta del Club Gimnàstica Artística Sant Cugat: "Com a club, tenir un gimnasta en el podi és molt important. A més, ells ho viuen amb molta il·lusió. Esperem poder repetir-ho en les vinents fases", comenta la presidenta en relació a la 2a i 3a fase, acumulatives per a disputar la final.

A més, tant el club esportiu com l'escola santcugatenca van participar amb diferents gimnastes en aquesta 1a fase. L'Escola Avenç ho va fer amb un total de 24 gimnastes (14 en Benjamí Femení Nivell A i 10 en Benjamí Nivell B) i per la seva banda, el Club Gimnàstica Artística Sant Cugat va competir amb 16 gimnastes (1 Benjamí Masculí, 7 Benjamí Femení Nivell A, 6 Benjamí Nivell B i 2 Cadet Femení Nivell B).

 
Comentaris

Destaquem