Acord del Club Junior FC i FieldTurf per a renovar la gespa dels camps de futbol

El proveïdor internacional de la FIFA serà l'encarregat de renovar la gespa dels camps de futbol 11 i 7 amb l'última tecnologia, la fibra Vertex 360

El Club Junior FC ha presentat de manera oficial l'acord amb FieldTurf per a renovar la gespa del camp de futbol 11 i futbol 7. La celebració ha tingut lloc a la Sala d'Actes del club el dijous 14 de juny a les 18.30h.


En la presentació han estat Sergio Rodríguez, conseller delegat de Fitnessalud SL i Josep Cinca, subdirector general de FieldTurf, a més de membres del club com Maria Rosa, gerent del club, Marcos Hofmann, president del Junior FC, Sergi Renieblas, president de la secció de futbol i vicepresident del club, i Hans Schonhofer, director tècnic de la secció de futbol.


El 23 de juliol, un cop finalitzat l'Stage d'estiu de la secció de futbol, començaren les obres i la intenció està a finalitzar-les a finals d'agost, un cop inicia la temporada. Així doncs, els camps de futbol comptaren amb la fibra Vertex 360, una combinació de fibres de pel·lícula plana d'alta durabilitat amb el monofilament específic de FieldTurf.


El canvi oferirà un millor rendiment i suposarà una millora en la seguretat, reduint la possibilitat de produir-se una lesió als més de 500 futbolistes amb els quals compta el club. A més, la gespa d'última generació té en compte aspectes mediambientals i evita l'esquitxada de la goma, facilitant un millor rodament de la pilota. Amb aquesta inversió, el club vol donar un impuls a una secció molt dinàmica i amb molta il·lusió i expectatives de créixer, oferint la millor superfície possible als jugadors i jugadores.


Per al president del club: "Existeix una relació especial entre els jugadors i el material. Per això, és important millorar la qualitat de la gespa en què juguem". A més, ha volgut agrair l'aposta i la inversió de Fitnessalud, empresa amb qui té un acord des de 2001, amb el club.

 
Comentaris

Destaquem