Afectació al trànsit i al transport públic de la 9a Sant Silvestre de Sant Cugat

La cursa, de 10 quilòmetres, es córrer el dilluns 31 de desembre

El centre de Sant Cugat quedarà restringit al trànsit el pròxim dilluns, 31 de desembre, entre les 17.30 i les 19.30 hores, per la celebració de la 9a Sant Silvestre de Sant Cugat. Els carrers per on passa el recorregut de la cursa s'aniran tallant i reobrint al trànsit en funció del pas dels atletes, i sempre que el desenvolupament de la cursa ho permeti, els vehicles podran creuar els carrers tallats.

Més info: Salut i esport en el Clínic de la Sant Silvestre

Afectació al transport públic

El transport públic es veurà afectat entre les 17 i les 20 hores en els seus horaris i/o itineraris en els autobusos de les línies urbanes L1, L2, L3, L7, L8, L9 i L11, i les línies interurbanes A4, B7 i B8. Les línies del transport urbà L4 i L5 funcionaran amb normalitat. En les parades de les línies afectades es podrà consultar la informació detallada dels canvis.

El recorregut, de 10 quilòmetres

Pl. Victòria dels Àngels (sortida, davant Teatre-Auditori) - av. Pla del Vinyet - av. de les Corts Catalanes - c. Pau Casals - rambla del Celler - av. Cerdanyola - pg. Francesc Macià - c. Abat Armengol - pg. Francesc Macià - c. de la Creu - c. de la Torre - pl. Octavià - c. Santiago Rusiñol - av Rius i Taulet - c. Lluís Companys - camí Can Gatxet - c. Rovira i Virgili - c. Ramon Muntaner - c. Vicens i Vives - c. Jaume I - pg. Olabarria - c. Safareigs - c. Villà - pg. Can Mora - rambla Rivera - rambla Ribatallada - c. Francesc Moragas - rambla del Celler (arribada, davant Ajuntament).

Més informació
 
Comentaris

Destaquem