Aina Berbel, als classificatòris per a l'europeu de volei amb la selecció espanyola

La jugadora del sènior A del Club Voleibol Sant Cugat ha estat convocada per jugar els partits de classificació per l'europeu

Aina Berbel, jugadora del primer equip del DSV Club Voleibol Sant Cugat, ha estat convocada per la selecció espanyola absoluta pels partits del combinat espanyol en el Preeuropeu. Així, finalment, la jugadora de Granollers és una de les 14 jugadores que ha escollit el seleccionador nacional Pascual Saurín per jugar el torneig de classificació pel Campionat d'Europa del 2019.

Berbel: "Jugar amb la selecció espanyola absoluta era un dels meus objectius"

Aina Berbel, en una fotografia d'arxiu del 2016. FOTO: Artur Ribera

Aina Berbel, de només 19 anys, va assegurar al TOT Sant Cugat que "estic molt contenta perquè arribar a jugar amb la selecció espanyola absoluta era un dels meus objectius. A la selecció hi ha el màxim nivell de voleibol espanyol i podré aprendre molt. Hauré de donar el meu 100%". Aquesta és la primera vegada que Berbel jugarà competició oficial amb la selecció absoluta, tot i que ja hi havia anat com a jugadora convidada, una vegada el 2017 i una altra al 2018.

 

 

El Preeuropeu es jugarà del 15 d'agost al 9 de gener, amb els següents 6 partits:

-Letònia-Espanya. 15 d'agost, a les 19.30 hores.

-Espanya-Romania. 19 d'agost, a les 12.30 hores, a Guadalajara.

-Espanya-Bòsnia Hercegovina. 22 d'agost, a les 18 hores, a Guadalajara.

-Bòsnia Hercegovina-Espanya. 26 d'agost, a les 20.30 hores.

-Romania-Espanya. 6 de gener.

-Espanya-Letònia. 9 de gener.

Aina Berbel Ventura va arribar al DSV CV Sant Cugat sent cadet de 2n any i la pròxima temporada 2018-2019 serà sènior de primer any. Juga en la posició de central i mesura 1,87 m.

Amb la selecció espanyola, Berbel ha jugat el Preeuropeu Sub-19 i el WETZA.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem