Albert Casorrán assumeix la banqueta del Club Rugby Sant Cugat femení

L'actual director de l'escola del club substituirà a Arturo Trezano i pretén crear un equip que transmeti il·lusió i implicació

El Club Rugby Sant Cugat té nou entrenador en el primer equip femení. Després de la decisió mútua entre el club i l'actual entrenador, Arturo Trenzano, el relleu l'agafarà Albert Casorrán, una persona implicada en el vessant formatiu de l'entitat.


Després d'un període com a director de l'escola del club, els jugadors de categoria base, Albert Casorrán afirma: "És un repte que li tinc moltes ganes. Després de 7 anys a l'escola, espero amb molta il·lusió aquesta dinàmica del dia a dia. La meva intenció és ajudar i fer créixer el club".


Arturo Trezano, per la seva banda, es prendrà un descans després de molt de temps dedicant-se al club. Al principi de la temporada, dos entrenadors diferents van dirigir el primer equip femení. No obstant això, amb la baixa dels dos per motius personals, Trenzano va decidir assolir el càrrec de tècnic.


Tot i els canvis constants d'entrenador, l'equip va assolir mantenir la categoria i l'objectiu es va complir. A més, darrerament es va proclamar vencedor del Campionat Seven de Catalunya. Per a aquest nou projecte, Albert Casorrán afirma: "No busquem un objectiu concret pel que fa als resultats. El primer esglaó serà crear un equip amb implicació i treballar tots conjuntament. Volem recuperar la il·lusió d'altres anys i que l'equip es pugui integrar amb el club i nodrir-se mútuament". 


En la darrera temporada, l'equip s'ha trobat amb dificultats pel baix volum de jugadores. És per això que el projecte pretén crear un gruix de noies i contagiar-les la il·lusió i la implicació necessària. "Intentarem aconseguir un projecte sòlid i potencial amb elles", senyala el nou entrenador. A més, Albert Casorrán és conscient del volum femení en categories base que puja amb força, una cosa que valora molt positivament per a l'equip i el club.

 
Comentaris

Destaquem