Alemany: "L'objectiu del Club Voleibol és acabar la Superlliga entre els 6 primers"

El director tècnic esportiu del DSV Club Voleibol Sant Cugat ho ha dit al TOT Sant Cugat després de la presentació dels 24 equips (300 jugadores) per aquesta temporada 2017-2018

El DSV Club Voleibol Sant Cugat, probablement el club de voleibol amb més fitxes federatives femenines de Catalunya i l'Estat espanyol, ha presentat els seus 24 equips per aquesta temporada 2017-2018. Respecte a l'última temporada, l'entitat compta amb 3 conjunts més, que són 1 sènior (milita a 4a Catalana), 1 juvenil i 1 cadet. Aquests 24 equips són 8 infantils, 5 cadets, 5 juvenils, 4 sèniors, 1 equip de veterans (mixta) i 1 de màsters (mixta). En total, unes 300 jugadores.

Per quarta temporada consecutiva, Toni Alemany serà el director tècnic esportiu del DSV CV Sant Cugat i comptarà amb l'estreta col·laboració de Leo Passerine (responsable dels equips A infantil, cadet i juvenil), Alex Pérez (responsable dels equips infantils) i Joshua Pérez (responsable dels equips escolars). El club disposa de 19 persones que integren el cos tècnic, entre entrenadors, preparadors físics i psicòleg esportiu.

El club tornarà a participar en la Copa Espanya

Bernat Gisbert, Susanna Pellicer, i Núria Terribas i Maribel Zamora. FOTO: DSV CV Sant Cugat

Toni Alemany ha assegurat que el DSV CV Sant Cugat "és un club que treballa la formació i la competició" i que l'objectiu esportiu d'aquesta temporada dels equips A infantil, cadet i juvenil és classificar-se pels Campionats d'Espanya, i competir-los". El club també participarà en la Copa Espanya, estudia la participació del juvenil A en la Superlliga Júnior i tornarà a organitzar el torneig preinfantil.

L'acte, que s'ha celebrat aquest dimecres, 27 de setembre, al vespre, al pavelló de Valldoreix, ha comptat amb la presència de Susanna Pellicer, tinenta d'alcalde de Polítiques de Cicle de Vida, Progrés Social i Habitatge; Bernat Gisbert, vocal d'Esports de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix; Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol: i Núria Terribas, presidenta del DSV Club Voleibol Sant Cugat.

Alemany: "L'objectiu del primer equip és acabar entre els 6 primers"

Quant al primer equip de Superlliga Femenina 1, Alemany ha assegurat que "l'objectiu i el repte és acabar la lliga entre els 6 primers classificats i consolidar l'equip a la categoria. Tots els equips s'han reforçat, però nosaltres també. Serà una lliga molt igualada".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem