Ángela Díaz, una campiona d'Espanya que ja sap què és jugar un mundial de tenis

La jugadora del Club Tennis Natació Sant Cugat va començar a jugar a tenis als 32 anys i als 67 és la número 1 al rànquing espanyol de +65 anys

Ángela Díaz Antona va començar a jugar a tenis als 32 anys i als 67 és l'actual campiona d'Espanya d'individuals (categoria +65 anys) i dobles (+60 anys) i número 1 al rànquing espanyol de +65 anys. El 2016 ja va ser campiona estatal de la categoria +65, i el 2015, subcampiona de + 60. Des que va complir els 60 anys, la santcugatenca és una jugadora habitual dels torneigs del Circuit Sènior de la Federació Internacional de Tennis (ITF), dels que n'ha guanyat diversos. Ho fa a Catalunya, però també a Madrid, Saragossa i Gandia.

Díaz: "La meva gran il·lusió seria tornar a anar al mundial per equips"

A més, el 2012, com a integrant de la selecció espanyola, va jugar el Campionat del Món per equips (categoria +60 anys) a Croàcia. Un any abans, un error de comunicació va impedir a Díaz disputar, també, aquesta competició. "La meva gran il·lusió seria tornar a anar al mundial per equips", afirma.

Sòcia del Club Tennis Natació Sant Cugat des de l'any 1983

S'entrena al Club Tennis Natació Sant Cugat, del que n'és sòcia des de l'any 1983, tres anys després de venir a viure a la ciutat. "Als campionats nacionals i internacionals jugo amb gent que ha jugat tota la vida a tenis, fins i tot, exjugadores professionals, i hi jugo de tu a tu. Jo li dono molt de valor, molta importància, perquè no és el mateix començar de petit que fer-ho de gran", assegura.

Díaz: "Sóc una persona molt constant"

La tenista concreta que "sóc una persona molt constant. L'edat no et perdona, però gaudeixo molt jugant. Cada cop que ho faig és una satisfacció enorme. No només guanyar, sortir a jugar i competir. M'omple moltíssim. L'esport reuneix infinitat de coses positives, com fer amics i viatjar. Fer esport, en aquest cas tenis, és un tractament més pel cap que pel cos. Em dona satisfacció emocional i tranquil·litat. És com un psicòleg".

 
Comentaris

Destaquem