Arrenca el procés electoral del Club Handbol Sant Cugat

Després de 4 anys en la presidència del conjunt vermell-i-negre, Miquel Catarineu convoca eleccions per a renovar la junta directiva del Club Handbol Sant Cugat

El procés electoral per a la presidència del Club Handbol Sant Cugat ja ha donat el tret de sortida, després que el dilluns 7 de gener es convoquessin les eleccions. El fins ara president, Miquel Catarineu, ja va anunciar als socis de l'entitat esportiva, en la darrera Assemblea Ordinària, la seva decisió de rescindir per a donar la possibilitat que nous socis puguin aportar al club vermell-i-negre.

Durant els primers dies del procés electoral, s'ha comptabilitzat el cens de socis del club (un total de 103), els quals tindran dret a vot. A més, el divendres 11 de gener a les 19h, s'ha celebrat en el pavelló 3 el sorteig dels membres de la Junta Electoral, un sorteig on els socis que actualment no formen part de la junta directiva podien ser escollits.

Amb tot, Miquel Catarineu apunta: "De moment ja hi ha gent que ens està fent preguntes de com constituir una junta electoral, però de moment, no podem confirmar quantes candidatures hi haurà finalment. Això si, ens agradaria que hi hagués més d'una per enriquir el procés electoral".

Així doncs, des del 19 de gener fins al 22 de febrer, serà el moment de presentar les diferents candidatures, unes candidatures que hauran d'incloure com a mínim les figures de president, secretari i tresorer i que com a màxim, podran estar formades per 21 socis. En cas de presentar-se més d'una candidatura, el club convocarà les eleccions al 8 de març en una Assemblea Extraordinària.

D'altra banda, quan Miquel Catarineu és preguntat per la coincidència de les eleccions amb el Dia de la Dona, l'actual president afirma: "Era un fet que no havíem contemplat, ja que ha sigut una qüestió de calendari. Tanmateix, ens agrada que coincideixi i estaria bé que el club fos presidit per una dona".

 
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?