contingut promocionat

 

bikelive logo negre transparent opt

 

Arriba a Sant Cugat el primer ‘studio’ exclusiu de cycling Bike Live!

Bike Live va néixer el 2006 de la mà del català Carlos Gil

A Bike Live “Tots som un”: entrenament individual, motivació de grup, sensacions d’equip amb alguns dels millors instructors que et guiaran per terrenys increïbles, on entrenaràs, desconnectaràs i t’ompliràs d’energia. Tot el que trobaràs a Bike Live et motivarà a donar-ho tot de tu! Existeix un nou concepte dins de l’evolució del fitness i del cycling. Es diu Bike Live i reuneix l’equipament més avançat en un lloc autènticament motivador.

b bike live

Està pensat per ser diferent i especialitzat, tot per a la gent que volem posar-nos o mantenir-nos en forma física + mental, que ens motiva i ens emociona el fitness i, especialment, el cycling, sempre que sigui sa, agradable i no lesiu! La nostra tecnologia a l'studio i les nostres bicis (dels clubs, equips i marques més importants) posaran el poder a les teves mans. Tindràs un control total sobre l’entrenament i les teves millores amb el més avançat potenciòmetre de calibratge real del mercat. Estaràs motivat per superar els teus reptes. Quan la tecnologia no et pot aportar més, Bike Live et fa viure una experiència única.

Bike Live canviarà la teva manera de viure el ‘cycling’. Motivar és la diferència

Passió per al ‘cycling’

Hem nascut el 2006 de la mà del català Carlos Gil, oferint franquícies, a més d’un programa de formació internacional per al desenvolupament i serveis d’indoor cycling a Catalunya, altres llocs a Espanya i Amèrica Llatina, beneficiant cadenes de fitness, clubs d’elit esportiu a escala mundial i organitzant alguns dels millors esdeveniments d’aquesta disciplina. Ara fem el salt amb el primer studio propi a Catalunya per gaudir amb tots vosaltres del millor entrenament i motivació Bike Live indoor cycling, t’hi esperem! Vols més informació? Envia un mail a info@bikelivestudio.com.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem