Basiana: “Sant Cugat serà una de les subseus importants dels World Roller Games 2019”

Sant Cugat, que en serà una de les vuit subseus, podria acollir una part de la competició d’hoquei sobre patins i altres disciplines esportives d’aquestes olimpíades dels esports sobre rodes

El president de la Federació Catalana de Patinatge, Ramon Basiana, ha assegurat aquest dilluns, 11 de setembre, que “Sant Cugat serà una de les places importants” de la segona edició dels World Roller Games, que es faran al 2019 a Barcelona i en la que la ciutat de Sant Cugat serà una de les 8 subseus. En aquestes olimpíades dels esports sobre rodes hi haurà 106 proves de 13 modalitats esportives.

Basiana ha explicat que “encara no està definit quines disciplines esportives es jugaran a Sant Cugat. Hem de reunir-nos la Federació Catalana de Patinatge, la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Sant Cugat i el Patí Hoquei Club Sant Cugat, però en principi la idea és que a Sant Cugat s’hi faci hoquei sobre patins i altres modalitats esportives”. Basiana ha destacat que un dels motius que s’hagi escollit Sant Cugat com a subseu és que “voliem la implicació dels nostres clubs i el PHC Sant Cugat és un club important de Catalunya i no hi havia cap mena de dubte que Sant Cugat havia de ser subseu”. Ramon Basiana ha fet aquestes declaracions durant l’11a edició de la Copa Monestir i la presentació dels equips del PHC Sant Cugat, que s’ha fet aquest dilluns, 11 de setembre, al matí, al Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler.

Keco Marzá: "Tenim moltes ganes de col·laborar-hi"

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sant Cugat, Eloi Rovira, ha assenyalat que “estem esperant que la Federació Catalana de Patinatge conegui les proves que es faran en el World Roller Games 2019, tot i que des de l’Ajuntament ja fa mesos que ens vam posicionar per acollir la disciplina d’hoquei sobre patins. Basiana m’ha dit que en les pròximes setmanes ens convocarà en una reunió de treball”. Keco Marzá, president del Patí Hoquei Club Sant Cugat, ha assenyalat que “des del club tenim moltes ganes de col·laborar-hi i participar en un esdeveniment com aquest”.

Recordem que el passat 20 de gener, durant la gala del patinatge espanyol, Ramon Basiana, va assegurar al TOT Sant Cugat que la nostra ciutat seria una de les 8 subseus del dels Roller Games Barcelona 2019.

Els primers World Roller Games, a Nanjing (Xina)

La primera edició dels World Roller Games acaben de finalitzar a Nanjing (Xina). La Federació Internacional de Roller Sports ja ha triat Lima, capital del Perú, per acollir els jocs del 2021.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem