Berbel, Orozco i Rossell amb la selecció espanyola de voleibol

Les 3 jugadores santcugatenques defensaran la samarreta d'Espanya en la Golden European League, una competició europea amb els 16 millors conjunts del continent

Les jugadores del DSV Club Voleibol Sant Cugat Aina Berbel, Mireia Orozco i Lupe Rosell han estat convocades pel seleccionador de l'equip femení, Pascual Saurín, per a participar en la concentració prèvia de preparació de la Golden European League, màxima competició europea. Amb això, les 3 santcugatenques formaran part d'una llista de 16 jugadores que alternaran entrenaments, a partir del dilluns 6 de maig, entre la Blume d'Esplugues de Llobregat i el CAR del municipi.

D'aquesta manera, la central de l'equip vermell-i-negre, Aina Berbel, repetirà convocatòria amb la selecció espanyola després de participar en el Preeuropeu amb el combinat estatal. D'altra banda, la receptora Mireia Orozco i la també central Lupe Rosell debutaran per primera vegada amb la selecció espanyola.

Amb tot, les 3 jugadores santcugatenques, junt amb la resta de l'equip espanyol, disputaran a Madrid 2 partits amistosos vers al Perú, el diumenge 19 de maig i el dimecres 22 del mateix més. Un cop jugats ambdós partits de preparació, el combinat espanyol viatjarà a Finlàndia per a disputar el seu primer partit, el dissabte 25 de maig. A més, el dimecres 29 s'enfrontarà a domicili contra Azerbaidjan i el dissabte 1 de juny farà el mateix vers a Bielorússia. Posteriorment, les noies de Pascual Saurín jugaran a Valladolid vers a les fineses i les àzeris i tancaran la fase regular a Alacant davant les bielorusses, buscant ser una de les 2 millors seleccions del grup C que passin als quarts de final.

Més informació
 
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?