Bertrán: "La natació artística de Valldoreix és l'inici d'una grandíssima aventura"

Durant la tradicional exhibició per Nadal de natació artística s'ha fet públic que el valldoreixenc Alberto Viladés és el nou president del Club Natació Valldoreix, del Complex Esportiu EMD de Valldoreix

El valldoreixenc Alberto Viladés Reig és el nou president del Club Natació Valldoreix, del Complex Esportiu EMD de Valldoreix. Així s'ha fet públic aquest divendres, 15 de desembre, al vespre, en la tradicional exhibició per Nadal de natació artística (fins ara natació sincronitzada), al complex esportiu valldoreixenc, amb la presència de 150 persones.

Durant l'acte s'han presentat, un per un, tot els equips de natació artística i les dues noves entrenadores, Andrea Puerta i Cecília Jiménez, a més de la nova equipació del club. Andrea Puerta, exnedadora del Club Sincro Sant Cugat, és la responsable del nivell de competició, i Cecília Jiménez, exnedadora de l'equip espanyol de natació sincronitzada, d'oci i escolar.

L'acte ha comptat amb la presència d'Enric Bertrán, president de la Federació Catalana de Natació; Bernat Gisbert, vocal d'Esports de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix; Alberto Viladés, president del Club Natació Valldoreix i Núria Sàbat, gerent d'Eventing Sports 5, l'empresa que gestiona el Complex Esportiu EMD de Valldoreix.

Bertrán: "És un nou i gran projecte fet amb molta il·lusió"

Enric Bertrán i Alberto Viladés en la tradicional exhibició de Nadal de natació artística. FOTO: À. L. P.

En els parlaments, Enric Bertrán ha assegurat que el CN Valldoreix "està en molt bones mans" i que és "un nou i gran projecte fet amb molta il·lusió. El CN Valldoreix és l'inici de què serà segurament una grandíssima aventura".

Alberto Viladés ha destacat que "des dels seus inicis, el club no ha deixat de créixer, incorporant noves seccions esportives", com ho són la natació, la natació artística, el pàdel i el triatló".

Bernat Gisbert ha assegurat que per l'EMD "és un orgull veure com aquest club, any rere any, va creixent, amb noves il·lusions i reptes".

Cal recordar que a finals de la temporada passada, la 2016-2017, el Complex Esportiu EMD de Valldoreix va absorbir el Club Sincro Sant Cugat, que des d'aquesta temporada, 2017-2018, forma part del Club Natació Valldoreix.

La natació artística, amb 55 nedadores

En l'exhibició hi van participar les 55 nedadores de natació artística. FOTO: À. L. P.

La natació artística, amb 55 nedadores, ofereix tres nivells de pràctica esportiva. L'oci és de caràcter lúdic i, en aquest cas, no estar sota el paraigua del CN Valldoreix. El segon nivell és l'escolar i competeix als Jocs Esportius Escolars de Barcelona, i el tercer és de competició, i ho fa en competicions federades de la Federació Catalana de Natació. Té tres equips de competició, que ho fan al Campionat de Catalunya Benjamí Nivell III (combo i figures), al Campionat de Catalunya Escoles (combo) i la Copa Catalunya Nivell III (duo, combo, figures i equips). Aquests tres equips de competició també entrenen un cop al mes -els dissabtes- al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, gràcies a un acord entre el CAR, l'Ajuntament de Sant Cugat i el Complex Esportiu EMD de Valldoreix.

Andrea Puerta i Cecília Jiménez, les dues entrenadores. FOTO: À. L. P.
Més informació
 
Comentaris

Destaquem