Beto Berrogán dirigirà el primer equip femení d'hoquei patins

L'exjugador del FC Barcelona dirigirà el conjunt vermell-i-negre després d'estar dues temporades al Club Patí Voltregà femení, conjunt de la màxima categoria estatal

L'exjugador d'hoquei patins Beto Borregán dirigirà el primer equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat. Com ja va apuntar anteriorment el TOT Sant Cugat, el club va fer una oferta a Beto Borregán. No obstant això, fins al dilluns 20 d'agost no es va fer oficial l'acord entre l'ara entrenador i el conjunt santcugatenc.


El barceloní és considerat una icona de l'hoquei patins. Com a jugador, va disputar 18 temporades amb el FC Barcelona i té un palmarès immillorable, destacant 15 OK Lligues, 9 Copes d'Europa. A més, va ser capità de la selecció espanyola, amb la qual va aconseguir 1 Mundial i 4 Europeus.


Beto Borregán va iniciar el seu periple com a entrenador fa dues temporades amb el Club Patí Voltregà femení, conjunt que milita en la màxima categoria estatal d'hoquei. Al capdavant de l'equip, va guanyar una Copa d'Europa i una Copa de la Reina en la seva primera temporada amb el conjunt català. En la darrera temporada, el de Barcelona i el conjunt osonenc van arribar a un acord per rescindir el contracte, per motius personals.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem