Bon paper del Gimnàstica Artística Sant Cugat en la Copa Catalana

El club santcugatenc va participar en la 2a fase de la Copa Catalana finalitzant en una 4a posició per equips, destacant la 3a posició de Maria Zaforas i la 10a de Xènia Aris en individual

La santcugatenca Maria Zaforas, gimnasta del Club Gimnàstica Artística Sant Cugat, finalitza en la 3a posició d'entre 40 gimnastes en la 2a fase de la Copa Catalana Base 3 Grans. A més, en el campionat, disputat a Salt el dissabte 9 de març i el diumenge 10 del mateix mes, el club santcugatenc va participar amb un equip de 4 gimnastes, acabant en la 4a posició de 7 equips.

Durant la competició, les 4 gimnastes (Maria Zaforas, Xènia Aris, Cristina Esteve i June Roca) van competir en els aparells de poltre, barra d'equilibri, paral·leles i terra. Amb això, Maria Zaforas va assolir pujar al podi després dels bons resultats en terra (2a), barra d'equilibri (3a) i paral·leles (4a), assegurant-se quasi la classificació a la Fase Final de la Copa Catalana.

Per a Núria Palos, presidenta del club i entrenadora de les 4 components: "La competició va ser fantàstica. A més, teníem la sensació que una cosa bona passaria i així va succeir. Les gimnastes estan molt unides i amb una mirada ja s'ho diuen tot i això ha permès aquest resultat".

La pròxima fase, la 3a fase de Copa Catalana, se celebrarà el dissabte 13 d'abril a les mateixes instal·lacions de Salt. Amb tot, Nuria Palos confia poder classificar a les 4 membres per a la fase final: "2 d'elles ja estan quasi qualificades i depèn del resultat en la classificació per a equips, assoliríem classificar a les 4 components, fet que seria molt important pel club".