Bronze pels conjunts juvenils del Junior FC d'hoquei sala al Campionat de Catalunya

Tant el masculí com el femení finalitzen en la 3a posició del campionat i mentre els nois aconsegueixen l'accés directe pel Campionat d'Espanya, el femení haurà de jugar una fase prèvia

Els dos primers equips del Junior FC juvenil d'hoquei sala s'adjudiquen la 3a posició del Campionat de Catalunya, el darrer diumenge 20 de gener. Mentre les noies ho feien després de vèncer al Club Egara per un resultat de 4 a 2, l'equip masculí ho aconseguia guanyant al CD Terrassa Hockey per 3 gols a 4.

Amb aquest resultat, l'equip masculí, dirigit per Marcel Malgosa, assoleix la classificació directa al LXV Campionat d'Espanya, un campionat disputat a Alcalá la Real (Jaén), mentre que el conjunt femení haurà de lluitar la classificació al LXIII Campionat d'Espanya, celebrat a les Palmes de Gran Canàries, en les fases de sector. Ambdós tornejos estatals es disputaran entre el divendres 8 de febrer i el diumenge 10 i el club santcugatenc confia comptar amb els 2 conjunts.


Terceres i classificades per a sectors


El juvenil femení del Junior FC, dirigit per Stefy Piris, competia en un únic grup amb els altres 5 conjunts catalans en un sistema de tots contra tots. En aquest grup, els 2 primers equips es classificaven per a la final i a més, aconseguien el bitllet directe per participar en el LXIII Campionat d'Espanya, mentre que els equips en 3r i 4t lloc aconseguien l'accés a les fases prèvies per competir en el torneig nacional.

Després que el conjunt santcugatenc vencés els seus primers partits vers al Castelldefels HC (0 a 6), al Club Egara (4 a 0) i al Vallès Esportiu (0 a 5), empatava en les dues últimes jornades contra l'Atlètic Terrassa i el CD Terrassa Hockey (1 a 1) i finalitzava la competició en un triple empat en les posicions capdavanteres. Tanmateix, la diferència de gols jugava en contra de l'equip blau-i-negre i queia a la 3a posició per només una diana. D'aquesta manera, el conjunt es veia relegat a competir les fases de classificació i certificava la 3a posició en el partit final, després d'imposar-se 4 a 2 al Club Egara.

Per a Stefi Piris, entrenadora del conjunt santcugatenc: "Ha estat un torneig molt igualat, on s'ha premiat els gols marcats. Tanmateix, marxem satisfetes, ja que cap dels dos equips que ha disputat la final ens ha aconseguit vèncer".

Amb això, el conjunt es disputarà la classificació al LXIII Campionat d'Espanya el dissabte 26 de gener vers al CH Xaloc ASV (València) i al CH Sardinero (Cantàbria) en un grup on el millor dels 3 estarà entre el 8 i 10 de febrer a les Canàries per a lluitar pel campionat estatal.

En paraules de Stefy Piris, entrenadora del conjunt: "Poder competir aquesta fase ens dona la possibilitat de jugar més partits i arribar més en forma al torneig. A més, ho farem davant la nostra afició i esperem seguir guanyant sensacions pel Campionat d'Espanya".


Classificats pel Campionat d'Espanya


Per la seva banda, el conjunt masculí quedava enquadrat en el grup 2, un grup en el qual s'imposava després de les victòries contra el FC Barcelona B (11 a 0), l'Egara 35 (5 a 2) i el RC Polo (2 a 6) i l'empat a 1 amb el CD Terrassa Hockey.

Amb això, el conjunt dirigit per a Marcel Malgosa es classificava per a les semifinals, unes semifinals que competia contra l'Atlètic Terrassa HC i que perdia 3 a 2. Tot i començar el partit perdent per 1 a 0, el conjunt blau-i-negre li donava la volta al marcador i s'avançava (1 a 2). Tanmateix, l'Atlètic Terrassa tornava a capgirar el resultat, deixant el definitiu 3 a 2. A més, els santcugatencs van disposar de 2 penals en els darrers minuts que no van saber transformar.

L'equip masculí del Junior FC juvenil que va disputar el Campionat de Catalunya. FOTO: Cedida


Després d'aquesta derrota, el Junior FC vencia 4 a 3 al CD Terrassa Hockey en el partit per a la 3a posició, un partit que els blau-i-negres van estar per davant durant tota l'estona. Aquesta 3a posició, permet als santcugatencs classificar-se entre el 8 millors equips d'Espanya i competir pel LXV Campionat d'Espanya disputat a Alcalá la Real. Per això, l'equip haurà de classificar-se entre els dos primers de grup, un grup format per l'Atlètic Terrassa i el CH Alcalà, l'equip amfitrió, a l'espera del darrer conjunt que sortirà de les fases prèvies.

Per a l'entrenador, Marcel Malgosa: "Sabem que no som favorits, però el nostre objectiu és classificar-nos a les semifinals. En cas d'aconseguir això, encararíem l'enfrontament com un partit clau i en cas de vèncer, donaríem tot en la final".

 
Comentaris

Destaquem