Cinc santcugatencs, a les eleccions del Barça

Som Gent Normal és una precandidatura formada per un grup de 16 persones

Cinc santcugatencs formen part de la precandidatura Som Gent Normal a les eleccions del Futbol Club Barcelona, que estan previstes, si no hi ha canvis, pel juny del 2016. Són Jordi Muñoz; Jordi Rocafort; Joana Barbany, regidora de Comunicació de l'Ajuntament de Sant Cugat; Miquel Faust i Àlex Víctor. A més, tots cinc tenen en comú que són socis del club Junior FC.

Som Gent Normal és un nou corrent de barcelonisme, un grup de 16 persones format per un grup d'empresaris i treballadors liberals i catalans. Segons aquest grup d'opinió, "presentem un projecte obert a la participació. Volem que sigui una candidatura participativa, transversal i oberta a tothom. Volem potenciar els actius del Barça i construir a partir de tot el que s’ha fet bé fins ara. Aprofitar tot allò que han fet bé les anteriors juntes directives i tornar al camí que ens va fer un club únic al món".

Jordi Farré, el cap visible
Els tres caps visibles de Som Gent Normal són Jordi Farré Muñoz, que encapçala la precandidatura; Ramon Planas i el santcugatenc Jordi Muñoz. Muñoz, de 45 anys i soci 48.679 del Barça, és enginyer tècnic de telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya i directiu d'una multinacional americana del sector de la tecnologia Industrial.

Jordi Muñoz: "Oferim un aire fresc i renovat"
Jordi Muñoz ha explicat, en declaracions al TOT Sant Cugat, que "presentem un model diferent de les últimes juntes directives que ha tingut el FC Barcelona, que han ofert un model basat en l'enfrontament personal i els ismes. Oferim un aire fresc i renovat. Cap de nosaltres ha estat mai en cap altra candidatura ni en cap junta del Barça. A més, tots hem agafat el compromís de no anar en cap altre grup electoral. Volem trencar l'herència del passat. El Barça està més als jutjats que al camp. Els barcelonistes estan molt cansats de tantes disputes i tensions i nosaltres ens presentem amb un missatge nou".

Muñoz: "Els altres precandidats són els mateixos de sempre"
Per a Muñoz, els altres precandidats a les eleccions "són els mateixos de sempre. Representen el que nosaltres precisament no volem ser". Muñoz també ha afirmat que "des de ja fa temps, tenim resolt l'aval dels 80 milions d'euros que es necessiten per presentar-se a les eleccions".

Jordi Muñoz, Jordi Rocafort i Joana Barbany són 3 de les 16 persones que integren aquest equip. Per la seva banda, Miquel Faust i Àlex Víctor són col·laboradors de Som Gent Normal. Àlex Víctor és un empresari santcugatenc de 42 anys, soci del Barça, que s'ha incorporat al grup, però detalla que "si sortim, no vull estar a la junta directiva. A mi m'agrada estar en contacte amb el futbol base".

Andoni Zubizarreta no seguiria
Som Gent Normal ha fet públic també que si surt escollit per dirigir el Barça, Andoni Zubizarreta no seguirà exercint les seves funcions de director tècnic esportiu de la secció de futbol.

Som Gent Normal es va presentar en societat el dijous 20 de novembre, al Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona, i des de fa prop de 2 anys que treballa en aquesta precandidatura. Pròximament, té la intenció de presentar el web de Som Gent Normal. Amb tot, ja tenen perfil de Twitter i Facebook.

De moment, ja hi ha dues precandidaures, les de Josep Maria Bartomeu, actual president del FC Barcelona; i la d'Agustí Benedito, candidat en les últimes eleccions al FC Barcelona. Recentment, l'expresident del Barça Joan Laporta ha fet públic que no descarta presentar-se a les eleccions.

 
Comentaris

Destaquem