Conesa: "El concurs de l'OMET sortirà al primer trimestre del 2014"

L'alcaldessa de Sant Cugat ha fet aquesta i d'altres declaracions en el decurs del tradicional esmorzar de Nadal que cada any ofereix als mitjans de comunicació

"El concurs públic per gestionar l'Oficina Municipal d'Esport pet a Tothom (OMET) sortirà al primer trimestre del 2014. No podem està durant tant de temps en període de pròrroga". L'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, ha fet aquesta i d'altres declaracions aquest dimecres, 18 de desembre, al matí, en el decurs del tradicional esmorzar de Nadal que cada any ofereix als mitjans de comunicació.

També es vol gestionar els Pavellons 1 i 2
L'alcaldessa també ha afirmat que l'Ajuntament "vol gestionar els pavellons 1 i 2 de la ZEM Rambla del Celler. Estem buscant la formula per aconseguir-ho, però existeixen dificultats jurídiques". Cal recordar que, recentment, l'Ajuntament ha passat a gestionar el Pavelló 3, que fins ara el responsable n'era l'Eurofitness Sant Cugat. Conesa també ha detallat que la gestió del fitness i la piscina municipal ho continuarà fent la mateix concessionària, Eurofitness Sant Cugat.

Els robatoris del Pavelló 3 "no és la prioritat número 1" en inversions
Pel que fa a inversions en instal·lacions esportives municipals, Mercè Conesa ha explicat que resoldre la problemàtica dels robatoris al Pavelló 3 i a la ZEM Jaume Tubau "no és la prioritat número 1 en inversions en equipaments esportius municipals per aquest any 2014. Hi ha d'altres prioritats". Conesa ha dit que amb les diferents mesures que es prendran "la gent que fa aquests robatoris estaran vigilats i, com ho sabran, deixaran de fer-ho".

Escissió de la secció de rítmica i estètica de grup del Club Muntanyenc
Sobre la recent escissió de la Secció de Gimnàstica Rítmica i Estètica de Grup del Club Muntanyenc Sant Cugat, Mercè Conesa ha assegurat que aquest "és un tema complicat". Conesa ha dit que "estic molt orgullosa de la rítmica i l'estètica de grup de la ciutat. Agrupa a un important número de famílies i és important per a l'esport femení de Sant Cugat. Les gimnastes de Sant Cugat han de tenir les màximes oportunitats de practicar aquest esport estiguin en el club que estiguin". L'alcaldessa, que s'ha reunit amb tots dos clubs, també ha afegit que per a l'Ajuntament "és més còmode que hi hagi una sola entitat en comptes de dues per la dificultat que això suposa en la gestió de les instal·lacions esportives municipals".

Arranjament de les pistes de Sant Francesc
Segons ha avançat Conesa, l'Ajuntament arranjarà, abans de finalitzar aquest mandat, les dues pistes esportives del barri de Sant Francesc. Segons l'Ajuntament, s'ampliarà una de les dues pistes perquè pugui tenir un ús federat. L'altra serà una pista de lliure utilització per part de la ciutadania. Amb tot, Conesa ha deixat ben clar que "les pistes del barri de Sant Francesc no les cobrirem. Taparia la visibilitat dels veïns".

 
Comentaris

Destaquem