Conesa: "De vegades, la Coordinadora critica per criticar, buscant el conflicte”

L'alcaldessa de la ciutat ha aprofitat l'esmorzar de Nadal amb els mitjans de comunicació per enviar diversos missatges a la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat

Durant el tradicional esmorzar de Nadal que l’Ajuntament ofereix als mitjans de comunicació que segueixen l’actualitat de la ciutat, que s'ha celebrat aquest dimarts, l'alcaldessa de la ciutat, Mercè Conesa, ha aprofitat per enviar un missatge a la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat, entitat de la que formen part els clubs més importants de la ciutat. “Som un equip que podem encaixar les crítiques i rectificar si ho hem de fer, i volem construir. No ens agrada l’enfrontament per l’enfrontament. Tampoc ens agraden les deslleialtats. De vegades, tinc la sensació que es critica per criticar, buscant el conflicte”. En aquesta mateixa línia, Conesa ha detallat que “no es pot tenir la sensació que quan et reuneixes amb la Coordinadora d’Entitats Esportives et llegiran la cartilla”. “Les relacions amb la Coordinadora van començar molt bé, però hi va haver un moment en que la Coordinadora va ser molt crítica, sense motius, amb la regidoria d'Esports. No li ha donat ni l'oportunitat. No podem estar permanentment en la crítica”.

Demana als clubs que facin els deures
Mercè Conesa també ha demanat als clubs esportius que siguin responsables en les seves accions: “Demano professionalitat a les entitats. Les que no puguin viure amb independència de les subvencions de l'Ajuntament, tindran un problema. No tot es pot basar en la subvenció municipal. A més, la subvenció municipal no té en compta el que l'Ajuntament ja dóna en instal·lacions i consum d'electricitat i aigua. Si computessim tot això, l'aportació que estem fent, per part de tots els ciutadants, és molt important. Les entitats en són conscients i s'han d'espavilar”.

Segons Conesa, la partida d'inversions en equipaments esportius pel 2012 serà de “gairebé 1 milió d'euros”, dels quals 600.000 euros s'utilitzaran per instal·lar gespa artificial a l'interior de la pista d'atletisme de la ZEM La Guinardera. L'alcaldessa, que ha reconegut que la ciutat “té mancances d'instal·lacions esportives municipals”, ha assegurat també que “intentarem arribar a finals de mandat disposant d'un nou equipament, acabat o en construcció, que pugui encabir totes aquestes necessitats de demanda esportiva que tenim”.

En defensa del model OMET
Mercè Conesa ha volgut deixar ben clar que és una gran defensora del programa dels Jocs Esportius Escolars en el que treballa l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET). "El model OMET és un bon model, un model d'èxit, que ha funcionat", ha assenyalat. A més, ha afegit que "als clubs esportius de la ciutat, el model OMET els hi ha anat bé perquè els ha garantit tenir usuaris després".





Més informació
 
Comentaris

Destaquem