Definides les semifinals del Centenari Junior Amateur Sant Cugat Mira-Sol

En la segona edició del torneig, disputat el 25 i 26 d'agost, els 4 equips santcugatencs de futbol que disputaran la 3a Catalana es jugaran el campionat en el camp del CFU Mira-Sol

La 2a edició del Centenari Junior Amateur Sant Cugat Mira-Sol ja té definides les eliminatòries de semifinals, disputades el dissabte 25 d'agost en les instal·lacions del CFU Mira-Sol Baco. En el torneig, hi participaran el Junior FC, la PB Sant Cugat, el CFU Mira-Sol Baco i el Sant Cugat FC B, els 4 equips santcugatencs que militaran la temporada vinent en la 3a Catalana.


En el sorteig, celebrat el 25 de juliol al Casal de Mira-Sol, hi han estat presents representats i jugadors dels diferents equips participants. En ell, l'atzar ha deparat que l'amfitrió obri el campionat vers la Penya Blaugrana Sant Cugat a les 18h, mentre que el Sant Cugat Futbol Club B i el Junior FC s'enfrontin a les 20h. 


Els vencedors dels partits es veuran les cares el diumenge 26 d'agost a les 20h. No obstant això, a les 18h es jugarà el partit que definirà la 3a posició. Tot i la rivalitat dels diferents equips, es pretén acostar el futbol de la ciutat i reforçar la companyonia entre els diferents clubs.


La novetat d'enguany és la participació de la PB Sant Cugat després de l'ascens aconseguit de 4a Catala a 3a Catalana. Per contra, el Valldoreix Futbol Club no hi serà present aquest any, després de pujar a 2a Catalana.


Torneig itinerant


A més, en la trobada, els 4 equips han decidit que el torneig es farà de manera itinerant. L'any passat, el Junior FC va ser l'organitzador. No obstant això, la renovació de la gespa dels camps de futbol dels blau-i-negre ha permès el relleu al CFU Mira-Sol Baco.

 
Comentaris

Destaquem