Deu santcugatencs, considerats esportistes d'alt nivell l'any 2012

El Consejo Superior de Deportes (CSD) ha inclòs a les llistes del Boletin Oficial del Estado (BOE) una desena de professionals de l'esport de la nostra ciutat

Júlia Menéndez, entre les millors un any més. FOTO: Cedida Júlia Menéndez, entre les millors un any més. FOTO: Cedida
itziar Llobet juga a la Universitat d'Ohio. FOTO: Cedida itziar Llobet juga a la Universitat d'Ohio. FOTO: Cedida
El Boletín Oficial del Estado (BOE) ha fet oficial recentment la llista on hi figuren els esportistes nacionals que es consideren d'elit per a la temporada 2012, segons el Consejo Superior de Deportes (CSD).

Fins a 10 jugadors i jugadores de la nostra ciutat han estat escollits per formar part d'aquest selecte grup. Esports com l'hoquei sobre herba, el bàsquet o el rugbi en són els protagonistes.

La secció d'hoquei sobre herba del Junior FC és la que més esportistes d'alt nivell té a les seves files, amb fins a cinc jugadors. Els locals Eduard Garriga Viudes, Júlia Menéndez Ortega, Marc Sallés Esteve, Marc Serrahima Castellà i Guim Úrsul Colomé vesteixen els colors blau-i-negres.

El bàsquet és un altre dels esports destacats pel que fa als representants santcugatencs a l'elit nacional. L'esport de la cistella destaca a la nostra ciutat gràcies a Nacho Llovet Camp, pivot del FIATC Joventut de Badalona i jugador, per tant, de la Lliga Endesa, màxima categoria estatal, i Itziar Llobet Coderch, a les files de la Universitat americana d'Ohio. Ambdós debuten aquesta temporada entre els millors esportistes nacionals.

La llista la completen les germanes Júlia i Bàrbara Pla Vegué, jugadores de rugbi i unes habituals a l'elit espanyol i la jove golfista Andrea Vilarasau Amorós, que també hi entra per primer any.

 
Comentaris

Destaquem