El 3r Torneig Nocturn Mixt de Futbol-7 “Enganxa’t als bons hàbits...”, el 16 d'abril

Aquest campionat lúdic i esportiu està adreçat a nois i noies de 12 a 18 anys i també hi haurà tallers de sensibilització de bons hàbits

La tercera edició del Torneig Nocturn Mixt de Futbol-7 “Enganxa’t als bons hàbits...” que coorganitzen la Penya Blaugrana Sant Cugat i l’empresa Teampartners, tindrà lloc la nit del dissabte 16 d’abril. Aquest campionat lúdic i esportiu està destinat a nois i noies de 12 a 18 anys (ESO i batxillerat) de tots els instituts i centres escolars de Sant Cugat, així com de casals, centres cívics per a joves i entitats esportives i culturals.

El grup de 1r a 3r d’ESO jugarà al Camp Municipal de Futbol de Can Magí, de 21.00 a 00.00 hores, i el de 4t d’ESO a 2n batxillerat, a la ZEM La Guinardera, de 22.00 a 01.00 hores.

Els equips

Els equips participants del 2015 FOTO: Lali Puig

Cada equip haurà de tenir entre 9 i 12 jugadors, dels quals un mínim de 3 hauran de ser jugadores. Tots els equips –n’hi haurà un màxim de dotze– hauran de tenir un delegat o delegada major d’edat que representarà l’equip. Cada equip jugarà un mínim de tres partits i els partits seran de vint minuts.

També hi haurà tallers de sensibilització de bons hàbits, servei de bar i restauració, i quatre vestidors amb dutxes.

Com inscriure-s'hi

Les inscripcions, 30 euros per equip, es poden formalitzar fins a les 20 hores del dimarts 12 d’abril, a l’Oficina Municipal d’Esport per a Tothom (OMET), o al web www.teampartners.net.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem