El 5è Campus Sant Cugat a l'Índia escalfa motors

L'expedició estarà formada per un total de 48 entrenadors

Aquest divendres, 14 de juliol, arranca el 5è Campus Sant Cugat a l'Índia, a Antanpur. L'edició d'aquest any tindrà una durada de 14 dies, amb la tornada el 27 de juliol. El campus, que va sorgir del Sant Cugat Futbol Club, comptarà amb un total de 48 entrenadors i entrenadores entre futbol i bàsquet que hi van amb la intenció de formar i fer gaudir als nens i nenes de la Fundación Vicente Ferrer.

Clubs que hi participen

Pels clínics que es realitzaran a les poblacions de la zona, s'organitzaran tres espais per al futbol i quatre per al bàsquet. De la mateixa manera que l'any passat, el Sant Cugat FC, el CFU Mira-sol Baco, la Unió Esportiva Sant Cugat i el Qbàsquet Sant Cugat tornen a formar l'equip d'entrenadors que viatjaran a l'Índia, però aquest any compten amb la incorporació del Junior FC.

Jaume García, director del campus, no tanca les portes a cap altre club per a l'edició de l'any que ve, però reconeix que "com va passar amb el bàsquet, és molt difícil poder incorporar nous esports a aquesta iniciativa".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem