El camp de golf de Can Sant Joan, tancat per ordre judicial

L'empresa que gestionava l'espai, Puro Campo S.L., s'hauria vist incapaç de complir amb els deutes que implicava la gestió i explotació del camp de golf públic

El Camp Públic Can Sant Joan de golf està tancat per ordre judicial. L'espai esportiu de tipus públic, gestionat fins ara per l'empresa Puro Campo, amb seu a Múrcia, va aparèixer tancat el dijous 26 d'abril amb un rètol de la Federació Catalana de Golf que indica la seva clausura per les autoritats judicials.

Segons informa RubíTV, el centre, inaugurat el 1994 com el primer camp de golf públic de Catalunya, havia estat gestionat per la Federació Catalana de Golf fins al 2015 i després per l'empresa Metropolitan Golf Barcelona, abans de passar a mans de Puro Campo S. L. a inicis del 2017. Una empresa que, segons el mitjà rubinenc, s'hauria vist incapaç d'assumir els deutes que implicava la gestió de l'espai.

En un comunicat transmès al TOT per la Federació Catalana de Golf, l'entitat indica que "s'ha procedit a la resolució del contracte que permetia la seva gestió i explotació. Per aquest motiu, el camp romandrà tancat fins a nova comunicació". També s'afirma que la federació "treballa per trobar un operador adequat i solvent, i així poder evitar el tancament definitiu del camp de golf".

Des de l'administració del camp de Golf, situat entre els termes municipals de Sant Cugat i Rubí i dissenyat per Severiano Ballesteros, s'havia afirmat que es pretenia dur a terme una sèrie de millores que no van arribar mai, i fins i tot hi hauria hagut frau cap a alguns usuaris que no han pogut gaudir d'uns serveis que ja havien pagat, segons afirma el mitjà de Rubí.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem