El Campionat d'Espanya Sub-18 de Clubs de rugbi aterra a Sant Cugat el 5 i 6 de maig

L'organitzarà el Club de Rugby Sant Cugat a la ZEM La Guinardera. L'equip sub-18 del CR Sant Cugat, que acaba de guanyar el Campionat de Catalunya, és l'actual campió d'Espanya

El Club de Rugby Sant Cugat organitzarà el cap de setmana del 5 i 6 de maig, a la ZEM La Guinardera, el 45è Campionat d'Espanya Sub-18 de Clubs. En el grup A han estat enquadrats l'RC València, el CR Liceo Francès, el VRAC o El Salvador i el CR Sant Cugat, i en el B, el CR Cisneros, la UE Santboiana, el Zarautz RT o l'Elorrio Durango i el CR Málaga o el Ciencias RC. L'equip sub-18 del CR Sant Cugat, que acaba de guanyar el Campionat de Catalunya, també és l'actual campió d'Espanya.

Dissabte, la competició, que es podrà seguir per streaming, tindrà lloc de 9.30 a 15 hores, i diumenge de 9 a 14.30 hores, quan es farà la tradicional entrega de premis. En la primera fase, tots els equips jugaran dos partits dissabte i un diumenge. El campions dels dos grups jugaran la final. Durant la competició està previst que els capitans dels 8 conjunts participants es faran una foto al Monestir.

L'equip sub-18 B jugarà el Torneig Nacional, d'inscripció lliure, el 5 i 6 de maig, a les instal·lacions de la UE Santboiana.

Després d'aquest Campionat d'Espanya Sub-18 de Clubs, el CR Sant Cugat organitzarà el Torneig Sub-14 i Sub-16 el 2 i 3 de juny, el primer Torneig Touch Ciutat de Sant Cugat, el 16 de juny, i el Torneig Internacional Seven, el 30 de juny.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem