El CH Sant Cugat B, campió del Torneig Internacional del Club Handbol Valldoreix

El sènior B del Club Handbol Sant Cugat, que ja es va imposar en la primera edició al CH Valldoreix, ha guanyat en la final al club organitzador

El sènior B del CH Sant Cugat, de 1a Catalana, s'ha adjudicat la tercera edició del Torneig Internacional del Club Handbol Valldoreix, aquest diumenge, 16 de setembre, a la tarda, al pavelló de Valldoreix. El CH Sant Cugat B, que ja va guanyar la primera edició al CH Valldoreix, s'ha imposat en la final al club organitzador, de 2a Catalana, per 14 gols a 16. En semifinals, els de Sant Cugat han derrotat el BM Barberà i els de Valldoreix al CH Cerdanyola A. L'entrega de premis ha estat presidida per Bernat Gisbert, vocal d'Esports de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix.
 

Fase de grups

En la fase de grups, el CH Sant Cugat A, finalista el 2017, ha derrotat el CH Cerdanyola A, de 2a Catalana, l'H. Sant Vicenç, de 3a Catalana, i l'OAR Gràcia Sabadell B, de 2a Catalana. Per la seva banda, el CH Valldoreix ha superat el BM Barberà -campió de la segona edició- de 1a Catalana; el CH Vilanova i la Geltrú, de 3a Catalana, i el Llavaneres, de 2a Catalana.

8 conjunts participants

El 3r Torneig Internacional del Club Handbol Valldoreix, que per primera vegada no ha comptat amb la presència de la selecció d'Andorra, s'ha jugat del divendres 14 al diumenge 16 de setembre, amb 8 equips i àrbitres federats, El format ha estat el mateix amb dos grups de 4 conjunts. Per segon any consecutiu, el torneig s'ha desenvolupat en 3 dies i no en 2 com en la primera edició, i també s'ha jugat amb 8 equips, i no en 6.

Cruz: "Volem la participació d'un equip internacional"

El nou entrenador del CH Valldoreix, Quique Cruz, ha explicat que el torneig "ha anat molt bé, amb un molt bon nivell dels equips participants. El 90% dels partits han estat molt igualats. Estic molt content del rendiment del meu equip". Cruz també ha assenyalat que de cara a l'edició del 2019 el club es fixi l'objectiu d'aconseguir la participació d'un equip internacional".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem