El CH Sant Cugat comença la lliga al camp de l'OAR Gràcia

El club santcugatenc ja sap que és vèncer als de Sabadell, després d'eliminar-los en els quarts de final de la Copa Catalana

El primer equip masculí del Club Handbol Sant Cugat ja coneix el calendari de cara la temporada vinent. Els vermell-i-negres jugaran un any més a la 1a Divisió Estatal en el grup D, grup conformat exclusivament per equips catalans.


El CH Sant Cugat ja va compartir grup l'any passat amb 13 dels 15 rivals d'aquesta temporada. No obstant això, les novetats seran l'Handbol Poblenou i La Salle Bonanova, dos equips recentment ascendits, després que l'Handbol Sant Martí-Adrianenc guanyés la lliga i el Club Handbol Bordils B perdés la categoria.


Els santcugatencs començaran la lliga, el cap de setmana del 23 de setembre, al camp de l'OAR Gràcia Sabadell, equip que van eliminar en els quarts de fina de la Copa Catalana "Gonzalo Usero". Per a Xavi Vilella, nou tècnic dels vermell-i-negres: "Mai és fàcil començar jugant fora contra l'OAR Gràcia. És un equip que la darrera temporada va fer molt bona temporada i que enguany s'ha reforçat molt bé".


En la segona jornada, l'equip s'estrenarà a casa davant l'afició vers l'Handbol Sant Joan Despí, un partit en què el tècnic confia emportar-se els dos punts. A més, durant la primera volta, l'Handbol Sant Quirze, el Joventut Handbol Mataró, el Club d'Handbol Palautordera-Salicru, l'Handbol Poblenou, el Club Handbol La Salle Montcada, l'Handbol Esplugues i el Club Handbol Sant Esteve Sesrovires seran els diferents equips que jugaran els dissabtes a les 19.15h al camp de joc del CH Sant Cugat.


A més del camp de l'OAR Gràcia Sabadell, els equips vers els quals s'enfrontaran els vermell-i-negres com a visitants en la primera volta seran l'Handbol Sant Vicenç, l'Avannubo BM La Roca, el Club d'Handbol Palautordera, la Unió Esportiva Sarrià, el KH7 BM Granollers i La Salle Bonanova.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem