El ciclista Roger Adrià, setè en la Volta a Portugal Sub-23

El de les Planes, de 19 anys i que aquesta temporada estrena categoria i equip (Lizarte), ha estat el millor ciclista sub-21

El ciclista de les Planes Roger Adrià ha finalitzat en la 7a plaça de la classificació general amb més d'un centenar de ciclistes en la 25a Volta a Portugal do Futuro, que s'ha celebrat en la categoria sub-23. A més, Adrià, de 19 anys, s'ha vestit amb el maillot blanc com a millor ciclista sub-21, amb un temps de 15 hores, 57 minuts i 1 segon. Aquest campionat, que forma part del calendari de curses de la Unió Ciclista Internacional (UCI) s'ha celebrat en 4 etapes (del 29 de juny al 2 de juliol), amb una mitjana per etapa de 150 quilòmetres.

Roger Adrià: "És un molt bon resultat"

Roger Adrià, en una de les 4 etapes de la Volta a Portugal Sub-23. FOTO: Volta a Portugal do Futuro

Roger Adrià, que aquesta temporada estrena categoria sub-23 (són un total de 4 anys) ha explicat que aquest "és un molt bon resultat, més si tenim en compte que és una cursa internacional i que ha estat molt dura".

Roger Adrià, que també estrena equip, el Lizarte, que és filial de l'equip Movistar, participarà, a partir del pròxim 6 d'agost, en diverses curses al Pais Basc.

Amb el que va de temporada, el ciclista santcugatenc ha aconseguit una 13a posició en la Volta a Castelló Sub-23 i dues quartes posicions en dues proves del Torneo Euskaldun 2017.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem