El cinquè Torneig de Pàdel Solidari Força Miquel, amb 400 parelles

La recaptació d'aquest campionat de caràcter esportiu, solidari i social referent a Catalunya anirà a benefici del departament d'hematologia de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona

Un total de 400 parelles, 800 jugadors, són les que jugaran el cinquè Torneig de Pàdel Solidari Força Miquel, que es jugarà del 7 al 17 de juny al Club Esportiu Valldoreix. Tot i que les inscripcions (tenen un cost de 30 euros) es tancaven aquest dimecres, 31 de maig, ja fa dies que l'organització, per qüestions logístiques, les ha tancat, i hi ha llista d'espera. La recaptació d'aquest campionat de caràcter esportiu, solidari i social referent a Catalunya anirà a benefici del departament d'hematologia de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Miquel Aydogan Maranges va morir el 21 d'abril del 2013, amb només 10 anys, víctima d'un càncer de leucèmia.

L'EMD I la Caixa lliuren 3.000 euros cadascú

Xavier Lao, de l'Obra Social la Caixa, i Mery Maranges, mare de Miquel Aydogan Maranges. FOTO: Àlex López Puig

Durant la presentació del campionat solidari, l'Obra Social la Caixa ha fet el lliurement simbòlic d'un taló de 3.000 euros al torneig, una quantitat que l'EMD de Valldoreix també lliurarà al campionat.

En l'àmbit esportiu hi haurà 4 categories masculines, 4 de femenines i 4 de mixtes i cada participant rebrà un welcome pack gentilesa de les empreses col·laboradores. Els directors del torneig són Raquel Martínez i Marc Carvalleira, i el jutge-àrbitre, Siscu Violeta.

Activitats paral·leles

A banda del pàdel, també hi haurà activitats paral·leles, com l'actuació musical del grup Mandala, de Sebastián Ramírez i de Martin Patiño, un mercadet solidari, activitats per a nens i nenes i sorteigs de regals.

Aquesta és una de les activitats del programa d'actes del 50è aniversari del Club Esportiu Valldoreix.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem