El circuit de Rafa Nadal reunirà 523 tennistes al Club Esportiu Valldoreix

Es jugarà del 8 al 16 d'abril, per quart any consecutiu

Del 8 al 16 d'abril, el circuit de tennis Rafa Nadal Tour By Mapfre, que es juga en les categories sub-12 i sub-14 individual masculí i femení, passarà, per quart any consecutiu, per les 16 pistes del Club Esportiu Valldoreix. S'hi han inscrit més de mig miler de tennistes -523- de diferents punts de l'Estat espanyol. També hi prendran part tennistes de la BTT Tennis Academy, situada al Club Esportiu Valldoreix, i jugadors d'aquest club. Durant la competició, l'organització desenvoluparà diferents activitats i dinàmiques per fomentar els valors.

La tercera de les sis proves

La de Valldoreix és la tercera de les sis proves del circuit Rafa Nadal Tour By Mapfre. La fase prèvia es jugarà del 7 al 10 d'abril, i la fase final, de l'11 al 16 d'abril. Les dues primeres proves ja s'han jugat al RCT Barcelona-1899, al gener, i a Mairena del Alfaraje (Sevilla), al febrer. Les altres tres proves es faran a Rocafort (València), del 6 al 14 de maig; Alacant, del 17 al 25 de juny, i a Majadahonda (Madrid), del 15 al 23 de juliol. Els 7 millors classificats de cada categoria, més el tennista que hagi guanyat el Trofeu de Valors, disputaran el Màster Final a Mallorca, a la Rafa Nadal Academy, del 20 al 29 de setembre.

La presentació de la prova s'ha fet aquest dilluns, 3 d'abril, al Club Esportiu Valldoreix, en un acte presidit per Josep Puig, president de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix; Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat; J.F. Fernández, director del Rafa Nadal Tour By Mapfre; Sacra Morejon, vicepresidenta de la Federació Catalana de Tennis; Joan Carles Pradell, president del Club Esportiu Valldoreix, i Roger Badia, gerent de Barcelona Total Tennis (BTT). El tennista Rafa Nadal és qui impulsa aquest campionat de tennis formatiu que va a benefici de la Fundació Rafa Nadal.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem