El circuit International Tennis Federation Sènior passa pel Junior FC

Entre els campions, cal destacar la victòria del santcugatenc Jairo Velasco

Per segon any consecutiu, i dins del programa d'actes del centenari del Junior FC, aquesta entitat ha acollit una prova del circuit ITF (International Tennis Federation) Sènior, de grau 4. Hi han participat 85 tennistes de països europeus (Alemanya, Bèlgica, Suècia, França, Itàlia, Montenegro i Espanya); americans (Estats Units, Canadà i Brasil); africans (Egipte) i asiàtics (Turquia), i del continent australià. En la categoria masculina s'ha jugat en les categories de +35 a + 75, i en la femenina, de +40 a +65. També s'ha jugat en la modalitat de dobles i dobles mixtes. Cal destacar la victòria del santcugatenc Jairo Velasco, en la categoria + 70 anys. Del Junior FC hi han participat una desena de jugadors i jugadores.

Aquest campionat internacional de tennis, adreçat a jugadors i jugadores de més de 35 anys, s'ha jugat entre el dimarts 23 i el dissabte 27 de maig a les sis pistes de terra batuda del club santcugatenc, i el divendres 26 de maig s'ha fet el sopar oficial del torneig. Per segon any consecutiu, la Federació Internacional de Tennis (ITF) ha concedit en aquest torneig un grau 4, sent el grau 1 el de més nivell i el de 5 el de menys nivell. Mike del Cerro ha estat el jutge-àrbitre d'aquest campionat.

La directora d'aquest torneig, Pia Hankö, ha explicat que "els jugadors i jugadores que han vingut a jugar aquest torneig tenen molt bon nivell" i que aquest campionat ha de seguir creixent "en qualitat".

Dels 4 torneigs de Tenissenior, 3 a Sant Cugat

Al torneig hi han participat 85 tennistes. FOTO: Lali Puig

Dels 4 torneigs del Circuit iTF Sènior que organitza Tenissenior, 3 es fan a Sant Cugat. "Sant Cugat ens acull molt bé. Hi estem molt a gust", ha assegurat Hankö. Després dels torneigs al Set Ball Tennis i al Junior FC, el Club Esportiu Valldoreix acollirà una prova del Circuit ITF Sènior, del 28 d'agost al 3 de setembre, de Grau 2. De cara a l'edició del 2018 tots els torneigs de Sant Cugat podrien pujar de grau. El Club Tennis Natació Sant Cugat també ha mostrat interès a acollir una prova del circuit.

 
Comentaris

Destaquem