El Circuit Pàdel Adeslas sortejarà un tie break amb els millors del món

Les inscripcions al torneig de pàdel d'Adeslas a Valldoreix estaran obertes fins el pròxim divendres 4 de maig

Els participants del Circuit Pàdel Adeslas podran tenir l'oportunitat de jugar contra dos dels millors jugadors del món, Pablo i Alejandra Salazar o Fernando Belasteguin i Pablo Lima. Així ho han indicat des de l'organització del torneig de pàdel que es durà a terme al Club Esportiu Valldoreix del 7 al 13 de maig.

Es tracta d'una competició del circuit amateur de pàdel organitzat en set proves i un Màster, i estarà dividit en quatre categories masculines, tres femenines i tres mixtes. Les inscripcions, que es poden dur a terme a la web de la competició fins el 4 de maig, tindran un cost de 29 euros per una categoria i 44 per dues.

Les proves estaran compostes per dos partits, que es començaran a realitzar el dia 7 de maig al Club, on l'organització lliurarà un pack de benvinguda amb samarretes Justten per tots els participants.

Tot i això, el més destacat del torneig tindrà lloc el diumenge 13. Per una banda, hi haurà un sorteig de material esportiu entre tots els participants; per l'altra, entre els jugadors es sortejarà jugar un tie break amb dos dels millors jugadors del món, entre els quals es trobarien Fernando Belasteguin i Pablo Lima o Pablo i Alejandra Salazar. A més, tot seguit, es disputarà un partit d'exhibició entre una de les dues parelles i dos tenistes de gran renom.

Finalment, els guanyadors s'enduran un trofeu commemoratiu i un pack de material esportiu.

Cartell del Circuit Padel Adeslas. FOTO: Circuit Padel Adeslas.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem