El Club de Rubgy Sant Cugat campió sots 16 i sots 18 de Catalunya

Ha aconseguit els títols aquest dissabte 13 d'abril al camp de La Foixarda contra el FC Barcelona i la UE Santboiana

El Club de Rugby de Sant Cugat s’ha proclamat campió Catalunya en les categories sots 16 i sots 18. Ho ha fet aquest dissabte 13 d’abril, en el Súper dissabte de rugby, una jornada organitzada per la Federació Catalana de Rugbi que s’ha celebrat al camp de La Foixarda, a Montjuïc, on normalment hi juga el Gòtics R.C. i el Barcelona Universitari Club. S’hi ha jugat 6 finals, des de les 11h del matí fins a les 20h, dues de les quals amb presència santcugatenca.

La primera victòria ha arribat de mans de la categoria sots 16, que s’ha proclamat campió de la Primera Catalana en el segon partit de la jornada. Per fer-ho ha vençut el Barça 46 a 26 en “un partit difícil” segons ha explicat Emilio Gutiérrez, president del club santcugatenc.

Després, en el partit següent, ha estat el torn de la categoria sots 18. Igual que els més menuts, el Sant Cugat s’ha proclamat campió de la Primera Catalana després de guanyar, en aquest cas, la UE Santboiana per 41 a 7. “A priori, havia de ser un partit molt apretat, però els nanos han fet un partides”, ha valorat l’Emilio.

Amb aquestes victòries, el Sant Cugat obté una plaça directa als Campionats d’Espanya tancats en les categories sots 16 i sots 18 i també participarà en els campionats oberts amb segons equips.

En la resta de partits jugats, el Barça Blau ha guanyat el Gòtics en la final de Divisió d’Honor 10 a 25, en el primer partit que es disputava. També ha guanyat el GEIEG, en aquest cas la Copa Primavera, per 27 a 15 contra el Castelldefels. En el penúltim partit, els Cocodrils Rugbi s’han imposat 34 a 8 als Senglars en la final de la Primera Catalana i, finalment, el Químic Rugby B ha guanyat la final de la Segona Catalana al Begues 33 a 24.

Per últim, la selecció catalana ha quedat tercera en el campionat autonòmic sots 14 que s’ha jugat avui a Astúries, amb 5 integrants del Club de Rugby Sant Cugat. La derrota ha estat contra la selecció d’Andalusia.

 
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?