El Club de Rugby Sant Cugat, subcampió del Campionat de Catalunya Absolut de Seven

L'equip sub-16 A ha finalitzat aquesta competició de rugbi a 7 en la tercera posició

El primer equip del Club de Rugby Sant Cugat ha estat subcampió del Campionat de Catalunya Absolut de Seven (rugbi a 7), després de perdre la final amb el FC Barcelona, aquest dissabte, 2 de juny, a Alella.

L'equip sub-16 A, tercer al català de Seven

L'equip sub-16 A del Club de Rugby Sant Cugat ha finalitzat en la tercera posició en el Campionat de Catalunya Sub-16 de Seven (rugbi a 7), en la categoria d'Or, amb 8 equips participants. Aquests han estat UE Santboiana, BUC, CN Poble Nou, SEL Vilanova, FC Barcelona, RC Sitges i CR Sant Cugat, amb dos equips. En la categoria de Plata, el CR Sant Cugat n'ha estat el campió. La primera jornada del Campionat de Catalunya Sub-16 de Seven es va fer el dissabte 26 de maig, a Castelldefels i Vilanova. La segona jornada i fase final d'aquest campionat s'ha jugat aquest dissabte, 2 de juny, al matí, a la ZEM La Guinardera, amb l'organització de la Federació Catalana de Rugby.

L'equip sub-14 A, campió del seu torneig

L'equip sub-14 A del Club de Rugby Sant Cugat s'ha adjudicat aquest dissabte, 2 de juny, a la tarda, a la ZEM La Guinardera, el Torneig Sub-14 que ha organitzat el CR Sant Cugat de rugbi a 15. La classificació final ha estat la següent: CR Sant Cugat A, UE Santboiana, CR Sant Cugat B, CN Poble Nou i BUC.

 
Comentaris

Destaquem