El Club Handbol Sant Cugat, amb set nous jugadors de la casa, comença la pretemporada

Del sènior B pugen el porter Joan Sangrà, i els jugadors Bernat Sanz, Oriol Perecaula i Mikel Ausejo, i del juvenil A, el porter Eric Villalba i els jugadors Didac Pallarés i Pol Navarro

El primer equip del Club Handbol Sant Cugat iniciarà la pretemporada el dilluns 20 d'agost. El nou entrenador, Xavi Vilella, ha preparat 3 partits de preparació, contra la UE Sarrià de Primera Estatal (a fora, el dissabte 1 de setembre); l'H Gavà de Lliga Catalana (a fora, el dissabte 8 de setembre) i el Joventut Handbol Mataró de Primera Estatal (a casa, el diumenge 9 de setembre). L'equip també jugarà dos partits entre setmana i farà un stage a Pons, del 24 al 26 d'agost.
 

7 jugadors de la casa pugen al sènior A

Fins a 7 jugadors de la casa s'incorporen al sènior A. Del segon equip pugen el porter Joan Sangrà, i els jugadors Bernat Sanz, Oriol Perecaula i Mikel Ausejo, i del juvenil A, el porter Eric Villalba i els jugadors Didac Pallarés i Pol Navarro. Tornen al club Theo Laverne, que aquesta temporada ha defensat el juvenil A del FC Barcelona, i Carlos Marín, que torna al sènior A i que és el nou entrenador del sènior C.

Continuen 12 jugadors. Són el porter Eloi Gutiérrez i els jugadors Uri Cortés, Arnau Domingo, Alex Ortega, Gerard March Popi, Aleix Vaz, Oriol Vaz, Tomeu López, Alfred March, Adrià León, Bernat Tous i Santi Peiró.

El Club Handbol Sant Cugat iniciarà la lliga del grup D de la Primera Estatal el cap de setmana del 22 i 23 de setembre, a la pista de l'OAR Gràcia Sabadell.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem