El Club Handbol Sant Cugat i el CH Valldoreix homenatgen Sergi Porteros en el derbi

Les dues entitats han lliurat una samarreta de cada club als pares i a un dels dos germans de l'exjugador d'ambdós clubs, que va morir el 6 de gener en l'allau dels Andes, al Perú

Abans del derbi d'handbol entre els equips sèniors del CH Sant Cugat C i el CH Valldoreix, ambdós clubs han ofert un sentit i emotiu homenatge al santcugatenc Sergi Porteros Villar, l'exjugador de les dues entitats que va morir el passat 6 de gener en l'allau dels Andes, al Perú. Miquel Catarineu, president del CH Sant Cugat, i Quique Cruz, entrenador del CH Valldoreix, han ofert unes breus paraules als assistents i han lliurat una samarreta de cada club als pares i a un dels dos germans -Lluís- de Sergi Porteros, amb el seu dorsal, el 13, i amb el seu nom, Sergi (CH Sant Cugat) i Porte (CH Valldoreix).

Més info: Consternació a Sant Cugat pels joves morts al Perú

Porteros, format al Club Handbol Sant Cugat

Sergi Porteros es va formar en les categories inferiors del Club Handbol Sant Cugat, on també va jugar 4 temporades al sénior B. Posteriorment, va jugar 1 temporada al CH Valldoreix.
 

El derbi, pel CH Valldoreix

En l'àmbit esportiu, el CH Valldoreix ha fet bo el pronòstic de favorit i s'ha endut el derbi per 17 gols a 38, aquest dissabte, 16 de febrer, a la nit, al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, en la 16a jornada de lliga del grup B de 2a Catalana. Quan falten 10 jornades perquè acabi la lliga regular, el CH Valldoreix ocupa la tercera posició i una de les 4 places (del 2n al 5è) que un cop acabi la lliga donaran la classificació per jugar la promoció d'ascens a 1a Catalana d'handbol. Per contra, el tercer equip del CH Sant Cugat és 14è i últim en zona de descens a 3a Catalana.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem