El Club Muntanyenc Sant Cugat presenta les seccions d'atletisme, rítmica i trail running

Cristina Cabrejas ha assegurat que "el treball dels últims anys està donant els seus fruits i aquesta temporada competirem, per primera vegada, en competicions federades"

Un total de 537 esportistes de les seccions d'atletisme (330 atletes), atletisme adaptat (17), gimnàstica rítmica (150) i trail running (40) del Club Muntanyenc Sant Cugat s'han presentat aquest dissabte, 20 d'octubre, a la tarda, a la ZEM La Guinardera, davant unes 300 persones. Els directors tècnics de cada secció continuen sent Toni Corgos (atletisme); Cristina Cabrejas i Cande Busso (gimnàstica rítmica) i Josep Antoni Ropero (trail running).

Mira les millors imatges de la presentació.

L'acte ha estat presidit per Eloi Rovira, tinent d'alcalde de Promoció de la Ciutat, Joventut i Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, i Silvano Bendinelli, president del Club Muntanyenc Sant Cugat. També ha comptat amb la presència de Manel González, director tècnic esportiu de les seccions del CM Sant Cugat, i Rafa Robledo, president de la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat.

Eloi Rovira ha felicitat al club "per créixer i consolidar l'atletisme, la gimnàstica rítmica i el trail running. El club és un referent en l'àmbit català i espanyol".

PHOTO 2018 10 20 18 51 20

Una de les diferents categories de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat. FOTO: Lali Álvarez

Cabrejas: "Aquesta temporada competirem, per primera vegada, en competicions federades"

Cristina Cabrejas ha assegurat que "estem molt satisfetes amb l'evolució que estem experimentant. Hem vist que, any rere any, hem anat creixent fins on som ara. El treball dels últims anys està donant els seus fruits i aquesta temporada competirem, per primera vegada, en competicions federades".

Cande Busso ha assenyalat que "esperem tenir més presència i força a Sant Cugat i aconseguir instal·lacions adequades pel nivell competitiu que estem assolint".

PHOTO 2018 10 20 18 51 36

Representants de la secció de gimnàstica rítmica del Club Muntanyenc Sant Cugat. FOTO: Lali Álvarez


Toni Corgos ha destacat les "eines educativves i de formació" que reben els atletes de l'entitat i Josep Antoni Ropero ha dit que la secció de trail running "és un projecte molt engrescador".

Durant la jornada s'ha fet una competició d'atletisme i una exhibició de gimnàstica rítmica i s'han lliurat els trofeus als millors atletes de la temporada passada.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem