El Club Rugbi Sant Cugat sub-12, guanyador en el Campionat d'Espanya

El torneig es va disputar el 26 i 27 de maig a Valladolid i l'equip va vèncer tots els partits, encaixant només una marca en tot el torneig

El primer equip sub-12 del Club Rugbi Sant Cugat ha guanyat el Campionat d'Espanya, disputat els dies 26 i 27 de maig a Valladolid. Després de classificar-se dissabte per la fase final, guanyant els 5 partits disputats, els santcugatencs van proclamar-se vencedors.


Com apunta Joan Marty, entrenador del C.R. Sant Cugat sub-12: "No teníem marcat cap objectiu pel torneig. Ha estat una temporada bastant bona, però el principal objectiu era formar equip i que tiressin endavant". 


L'equip ha desplegat un gran nivell de joc i ha aconseguit vèncer els 8 partits que ha disputat, encaixant només una marca en tot el torneig. Per el tècnic del sub-12 A: "Han mostrat un gran sacrifici, esforç i cohesió i això ha portat els seus resultats".

Sistema de competició

El torneig estava configurat per 4 grups de 6 clubs d'alt rendiment cadascun. Després d'una fase en la qual jugaven tots entre tots, els primers de cada grup, arribaven a una fase final. També en sistema de lligueta, l'equip amb més punts es proclamaria el campió.


El sorteig inicial va determinar que el C.R. Sant Cugat A estigués en el Grup B. Després de sortir invicte en els seus 5 primers partits, encarava amb molta il·lusió la fase final. Agrupat amb la UE Santboiana, el Liceo Francés i el Trocadero Marbella RC (tots ells primers classificats de grup), els santcugatencs es preparaven per una fase final molt disputada. No obstant això, l'equip de Sant Cugat tornava a vèncer els 3 partits i encaixava nomès una marca, l'aconseguida per part del Marbella.

6 equips més del C.R. Sant Cugat

A part de l'èxit del sub-12 A, en la mateixa categoria hi jugaven el segon i tercer equip del C.R. Sant Cugat. L'equip B, també en la lligueta d'alt rendiment, va acabar sent el millor filial de tots els participants, vencen els 3 partits que va jugar en la fase final.


Per la seva banda, l'equip C, un equip en iniciació que jugava la competició de promoció, superava les espectatives possades. D'aquesta manera, martxava del torneig positivament, havent competit molt bé tots els partits, finalitzen amb una victòria, un empat i una derrota en la fase final.


En les altres categories, l'equip de Sant Cugat ha competit amb 2 clubs en la categoria sub-10 i 2 més en la categoria sub-8.

 
Comentaris

Destaquem