El Club Rugby Sant Cugat, present en el Campionat d'Espanya Base

Un total de 7 equips del club de la ciutat, dividits entre les categories sub-12, sub-10 i sub-8 participen en la festa del rugby base estatal el cap de setmana del 26 i el 27 de maig

El resultat és el de menys. Prop de 3.000 nens i nenes, d'uns 320 equips diferents, participen el cap de setmana del 26 i el 27 de maig en el Campionat d'Espanya de Rugby base, a Valladolid. Es tracta, doncs, de la gran festa anual d'aquest esport entre els més menuts. Entre tots ells hi és el Club Rugby Sant Cugat, que hi participa amb 7 equips diferents: 3 equips en la categoria sub-12, 2 en la categoria sub-10 i 2 més en la categoria sub-8.

En definitiva, el Club Rugby Sant Cugat vol formar part d'aquesta gran festa i, per això, s'intenta que per als nens i nenes del club sigui sempre un cap de setmana especial. "És una manera de tancar la temporada amb una gran festa del rugby. Tant per al club com per als nens és un cap de setmana especial", explica Emilio Gutíerrez, president del C.R. Sant Cugat. D'altra banda, Gutíerrez afegeix que "al tractar-se d'un esport minoritari, quan els infants veuen que hi ha un desplegament tant gran i que hi ha molts d'altres nens que comparteixen la passió pel rugby, se senten, per un cap de setmana, especials".

A banda d'això, és també una gran experiència com a equip i col·lectiu: "Per als nens és la primera vegada que viatgen amb l'equip, sense els pares. És bonic veure com fan pinya entre ells i és una molt bona experiència", afegeix Emilio Gutierrez. Pel que fa la besant més esportiva, l'important tampoc és el resultat, sinó el que aprenen els infants. En aquest sentit, el president del club apunta que "el fet de sortir de Catalunya i competir contra els millors equips d'Espanya, que tenen un nivell més alt, fa que els nens també creixin com a jugadors".

 
Comentaris

Destaquem