El Complex Esportiu EMD i el Club Sincro volen consolidar la natació sincronitzada

El complex esportiu i el Club Sincro Sant Cugat treballen de la mà per un projecte esportiu de qualitat

El Complex Esportiu EMD Valldoreix i el Club Sincro Sant Cugat treballen conjuntament amb el repte de consolidar la natació sincronitzada a Sant Cugat. El complex esportiu, que gestiona l'empresa Eventing Sports 5, compta amb 40 nenes d'entre 7 i 15 anys. Aquestes poden triar entre fer natació sincronitzada en un format d'oci o bé competir en el Consell Esportiu Escolar de Barcelona (CEEB). Aquest últim model s'ha implantat enguany al complex esportiu.

Sábat: “Que siguin les nenes que ens marquin fins a on volen arribar”

L'exhibició va ser un èxit. FOTO: Complex Esportiu EMD Valldoreix

Núria Sábat, gerent de l'empresa Eventing Sports 5, ha explicat al TOT Sant Cugat que “volem que les nenes gaudeixin d'aquest esport, i també volem que siguin les mateixes nenes que ens marquin fins a on volen arribar”.

Cinc anys fent natació sincronitzada

Des del 2010, el Club Sincro Sant Cugat prepara nedadores a la piscina municipal del Complex Esportiu EMD Valldoreix. Aquesta temporada 2015-2016, 13 són les nenes d'entre 10 i 15 anys que, en dos equips, competeixen en competicions federades, com l'Interclubs Nivell 3. Enric Bosch, president del Club Sincro Sant Cugat, destaca el fet que “ el Complex Esportiu EMD Valldoreix i el Club Sincro Sant Cugat estem treballant en la mateixa direcció”.

Assessorament de Clara Camacho

En els últims mesos, el Club Sincro Sant Cugat compta amb l'assessorament un cop per setmana de Clara Camacho, integrant de l'equip espanyol absolut de natació sincronitzada. A més, els dos equips de competició també es preparen un cop al mes al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat.

 

El Complex Esportiu EMD de Valldoreix i el Club Sincro Sant Cugat acostumen a fer tres exhibicions a l'any: una per Setmana Santa, una a l'estiu, i una altra per Nadal. L'última que s'ha fet ha estat la del 18 de desembre.

Cinc podis a la Copa Nadal de natació

El Club Natació Valldoreix del Complex Esportiu EMD Valldoreix ha aconseguit fins a cinc podis en la primera de les proves de natació escolar que organitza el CEEB. La Copa Nadal es va fer el 19 de desembre a la piscina del Col·legi Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi. Tania Salse Martín va ser segona en cadet femení braça; Marc Perelló Rank, tercer en cadet masculí braça; Inés Romero Puche, tercera en cadet femení crol; Alex Busquets Guardia, tercer en juvenil masculí esquena, i Alanna Cuvelier Sada, tercera en juvenil femení papallona.

El Complex Esportiu EMD de Valldoreix tindrà un bar

El Complex Esportiu EMD de Valldoreix tindrà un bar. Així ho van anunciar Josep Puig, president de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix i Miquel Duran, màxim accionista d’Eventing Sports 5, empresa que gestiona aquesta instal·lació municipal, durant el sopar de Nadal del complex. Aquest sopar es va fer el dissabte 19 de desembre a la Masia Can Ametller, amb més de 150 persones. També van fer públic que el centre arranjarà la pista de pàdel ubicada a la part alta del centre esportiu.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem