El Club Rugby Sant Cugat, subcampió d'Espanya sub-16

Els santcugatencs han caigut en la final davant del CAU Valencia, en la tanda de xuts a pals (4-1)

L'equip sub-16 del Club Rugby Sant Cugat ha participat, un any més, el cap de setmana del 19 i 20 de maig, en el Campionat d'Espanya Sub-16, una competició que agrupa els 8 millors equips de l'estat d'aquesta categoria. El format de competició es basa en dos grups de 4 equips, en els que els equips s'enfronten en format 'lligueta'. Posteriorment, el primer de cada grup, passa a la final.

El conjunt de Sant Cugat ha aconseguit la primera posició del grup A, després de vèncer als seus 3 rivals. En la final s'ha topat, però, amb el CAU València, que finalment ha estat el guanyador de la competició.
 

El partit ha començat amb domini valencià. El CAU ha sumat un assaig i ha colpejat primer. El CR Sant Cugat, però, ha aconseguit empatar el partit amb un altre assaig. Amb un assaig per a cadascú, s'ha arribat al final del partit. El campionat s'ha decidit amb una tanda de xuts a pals, que ha guanyat el CAU València per 4-1.
 

Tot i la derrota en la final, des del club estan molt satisfets de com s'ha desenvolupat el Campionat d'Espanya i, en general, la temporada. "Estem molt orgullosos dels nois, de la feina que han fet tota la temporada i de la tasca de l'escola", ha explicat el president, Emilio Gutierrez.
 

A més, segons el president, el més important en aquestes edats és la formació: "Estan en una etapa de formació. És important arribar a final, guanyar-les o perdre-les. Tot això són experiències que després serviran als nois per saber estar en aquestes situacions", ha afirmat Emilio Gutierrez.

 
Comentaris

Destaquem