El CV Sant Cugat, flamant campió de la Superlliga Júnior

L’equip juvenil A femení ha guanyat la final a Las Palmas Gran Canaria 2014, campió les dues últimes edicions. Les santcugatenques han conquerit el torneig sense perdre cap set en els cinc partits disputats

CV SANT CUGAT 3 – GRAN CANARIA 2014 0

CV Sant Cugat: Buetas, Fuentes, Brun, Martínez, Julián i Orozco –equip inicial-, Rodríguez (lliure) i Vázquez

Gran Canaria 2014: Izquierdo, Nsunguimina, Valle, Lozano, Suárez i Becares –equip inicial-, Guerra (lliure) i Santana

Sets: 25-16 (23’), 25-21 (25’), 25-17 (23’)

Àrbitres: Antonio Martínez i Júlio César

Instal•lació: Pavelló de Valldoreix

Públic: 500 persones

Incidències: Final de la Superlliga Júnior Femenina de Voleibol

L’equip juvenil A femení del Club Voleibol Sant Cugat s’ha adjudicat aquest diumenge al migdia la cinquena edició de la Superlliga Júnior Femenina en superar, en la final, a Las Palmas Gran Canaria 2014 (també JAV Olímpico), conjunt que havia guanyat aquesta competició els dos últims anys. El pavelló de Valldoreix ha acollit, des de dijous, aquest campionat, amb la participació de dotze clubs espanyols. Amb aquest títol en la seva tercera participació consecutiva, el CV Sant Cugat ha superat el quart lloc del 2011.

Les jugadores del CV Sant Cugat han fet un partit per emmarcar i l'equip adversari no ha pogut fer res per aturar el joc del conjunt dirigit per Rafa Ruiz, superior en totes les facetes. La santcugatenca Raquel Brun ha estat escollida la millor jugadora del torneig.

Les santcugatenques han conquerit el torneig sense encaixar cap set en contra en els cinc enfrontaments que han disputat, contra l'Arona Stop&Shop de Tenerife, l’Haro Rioja Voley, l’Emevé Laboratorios Núpel, el Feel Volley Alcobendas (en semifinals) i el Gran Canaria 2014 (en la final).

El juvenil fa història
Rafa Ruiz, entrenador del juvenil A del CV Sant Cugat, ha assegurat que el seu equip “està fent història. No recordo cap equip que, un cop superada la primera volta a la lliga, no hagi perdut cap set. Tampoc no recordo cap equip que hagi guanyat la Superlliga Júnior Femenina sense perdre cap set en tot el campionat i, a sobre, amb la contundència que ho hem fet i amb el joc que hem ofert”. Per la seva banda, Clàudia Martínez, capitana del juvenil A femení del CV Sant Cugat, ha explicat que guanyar la Superlliga Júnior “és el somni pel qual portem treballant molt dur des de principis de temporada. I, a més, ho hem fet davant el favorit al títol”.

La final de la Superlliga Júnior Femenina 2012 ha comptat amb la presència de moltes autoritats, entre les que cal destacar a Josep Maldonado, president de la Taula Assesora de l’Esport Català de la Generalitat de Catalunya; Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol; Alfredo Bergua, vocal de la Federació Espanyola de Voleibol; Xavier Tizón, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sant Cugat, i Miquel Martínez, president del Club Voleibol Sant Cugat.

Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, ha assenyalat que el CV Sant Cugat “encara ha de fer moltes coses més. No s’ha de posar cap sostre encara. El club té una cantera molt bona”. Miquel Martínez, president del CV Sanbt Cugat, ha assenyalat que “hem superat les espectatives a tots els nivells” i ha destacat que el CV Sant Cugat “ha demostrat que som capaços d’organitzar campionats de primera categoria i fer-ho amb qualitat”. Per la seva banda, el santcugatenc Alfredo Bergua, vocal de la Federació Espanyola de Voleibol, ha afirmat que aquest èxit és fruït “al treball de molts anys i demostra que l’entitat està fent molt bé les coses. L’equip juvenil té molt de futur”.

La tercera posició final ha estat pel Feel Volley Alcobendas, de Madrid, que en la final de consolació ha superat el CV Vall d’Hebrón, de Barcelona, per 3 sets a 0.

La Superlliga Júnior Femenina és una competició de caràcter anual i de primer nivell on hi competeixen els millors equips de l’Estat espanyol. Aquesta edició s’ha celebrat a Sant Cugat, amb la col•laboració de la Federació Catalana de Voleibol i l’Ajuntament de Sant Cugat.

Després de guanyar el Campionat de Catalunya de Primera Divisió (és líder en solitari guanyant els 17 partits disputats amb 12 punts més que el CVB Barça, segon), el juvenil A del CV Sant Cugat haurà d’afrontar la competició més important d’aquesta temporada, el Campionat d’Espanya de Clubs en categoria juvenil, que es jugarà a San Joan (Alacant), del 2 al 6 de maig.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem