El derbi de Copa Catalunya entre el Futbol Sala Sant Cugat i l'Olímpyc ja té data

El segon dels tres derbis santcugatencs que es jugaran aquesta temporada 2018-2019 es disputarà en una eliminatòria a partit únic

Tal com va anunciar el TOT Sant Cugat el passat 16 de gener, els primers equips del Futbol Sala Sant Cugat i Olímpyc Floresta FS es tornaran a veure les cares abans de jugar el segon partit de lliga -penúltima jornada del campionat- en el grup 1 de 3a Nacional, el 18 de maig, al pavelló municipal de la Floresta. Si no hi ha cap canvi d'última hora, aquest derbi, corresponent en la tercera ronda de la Copa Catalunya Sénior Masculí de futbol sala, es jugarà el divendres 8 de febrer, a les 21.45 hores, al pavelló de la ZEM La Guinardera, en una eliminatòria a partit únic en el camp de l'equip amb menor coeficient. El conjunt que superi aquesta eliminatòria rebrà el FS Pallejà, que ara és 6è amb 29 punts en el grup 3 de 2a Nacional B.

Més info: Nou derbi santcugatenc en la Copa Catalunya de Futbol Sala

El FS Sant Cugat venç el Matadepera CFS; l'Olímpyc debuta a Copa Catalunya

El FS Sant Cugat afrontarà el seu segon partit de Copa Catalunya, després de superar el DR'S Matadepera CFS, per 1 gol a 2, el 15 de gener. L'Olímpyc, per la seva banda, s'estrenarà en aquesta Copa Catalunya.

Manel Muñoz: "Utilitzarem el derbi per donar minuts als menys habituals"

L'entrenador del FS Sant Cugat, Manel Muñoz, ha assegurat que "el nostre principal objectiu és mantenir el més aviat la categoria. Amb això, utilitzem aquests partits per donar minuts als menys habituals, fis i tot a jugadors del sènior B o del juvenil. Tanmateix, sortirem a guanyar".

Jordi Rozas: "Aprofitarem per intentar treure'ns l'espina que tenim clavada"

Per la seva banda, el tècnic de l'Olímpyc Floresta FS, Jordi Rozas, ha afirmat que "tenim ganes de jugar el partit, ja que és la manera més ràpida de refer-se de la darrera derrota. Aprofitarem per intentar treure'ns l'espina que tenim clavada".

FS Sant Cugat i Olímpyc lluiten per evitar el descens

En la lliga del grup 1 de 3a Nacional, ambdós equips lluiten ara mateix per evitar el descens. El FS Sant Cugat és 12è amb 16 punts, a 3 punts del descens, i l'Olímpyc Floresta FS, 9è amb 17 punts, a 4 punts del descens.

Tot i jugar-se el derbi el divendres 8 de febrer, el cap de setmana del 9 i 10 de febrer hi ha lliga. El FS Sant Cugat haurà de jugar un dia més tard, dissabte, a les 18 hores, a la pista de l'Esparreguera FSC, 6è amb 23 punts. L'Olímpyc, que hauria de jugar dissabte a les 18 hores a la Floresta, canviarà el partit per poder recuperar-se de l'esforç físic dels jugadors i jugarà diumenge, contra l'Estel Vallseca, 8è amb 17 punts.

Cal recordar que el passat 12 de gener el FS Sant Cugat va superar (4-3) a l'Olímpyc Floresta FS, en la penúltima jornada de la primera volta.

Més info: Els golejadors i presidents del Futbol Sala Sant Cugat i l'Olímpyc analitzen el derbi

Més informació
 
Comentaris

Destaquem