El DSV Club Voleibol Sant Cugat organitzarà la Superlliga Júnior Femenina

Aquesta competició de primer nivell estatal es jugarà del 14 al 18 de febrer entre el pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler i el pavelló de Valldoreix

El DSV Club Voleibol Sant Cugat organitzarà la Superlliga Júnior Femenina 2018, competició que es jugarà del 14 al 18 de febrer entre el pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler i el pavelló de Valldoreix (6 pistes de joc alhora). Així ho ha aprovat aquest dissabte, 25 de novembre, a Madrid, la Junta Directiva i la Comissió Delegada de la Federació Espanyola de Voleibol, en la seva última reunió de treball.

En aquest campionat, en el que els equips s'hi inscriuen (no ho fan per classificació), hi participaran un mínim de 8 i un màxim de 24 de diferents comunitats autònomes. Està previst la participació dels millors equips juvenils de l'Estat espanyol, entre els quals destaca el juvenil A del DSV CV Sant Cugat, que ja ha guanyat aquest campionat nacional (2012), n'ha estat subcampió (2016) i va fer un tercer lloc (2013). La final es jugarà el diumenge 18 de febrer, al matí.

Núria Terribas: "L'objectiu del juvenil A és guanyar-la"

Núria Terribas, presidenta del DSV CV Sant Cugat, ha explicat que "estem molt contents que la federació hagi acceptat la nostra proposta d'organitzar la Superlliga Júnior. Només havíem demanat aquest campionat, que era una bona proposta". Quant a l'objectiu del juvenil A santcugatenc en aquesta competició, Terribas ha assegurat que "és guanyar-la. Tenim moltes opcions i és la nostra aspiració".

La Superlliga Júnior Femenina s'organitzarà en un any, el 2018, o en DSV CV Sant Cugat celebrarà el seu 30è aniversari i on Sant Cugat serà Ciutat Europea de l'Esport.

En l'última dècada, el DSV CV Sant Cugat, a banda dels èxits esportius en Campionats de Catalunya i d'Espanya de base, també ha destacat en l'organització de diversos campionats d'Espanya i una Superlliga Júnior (2012).

Més informació
 
Comentaris

Destaquem