El FS Sant Cugat i l'Olimpyc Floresta FS es tornen a veure les cares

La necessitat dels dos conjunts de guanyar en lliga provocarà rotacions en l'enfrontament de la Copa Catalunya, on el vencedor es classificarà a la 4a fase de la competició

El Futbol Sala Sant Cugat i l'Olimpyc Floresta Futbol Sala viuran de nou un derbi aquesta temporada, aquesta ocasió en la 3a fase de la Copa Catalunya. Després que el FS Sant Cugat guanyés el primer enfrontament entre ambdós conjunts, per un resultat de 4 a 3, el municipi tindrà de nou l'oportunitat de gaudir amb el derbi santcugatenc, el divendres 8 de febrer a partir de les 21.45 hores.

Després de 4 anys sense cap enfrontament directe, enguany els equips es veuran les cares en tres ocasions diferents. Tanmateix, tant el FS Sant Cugat com l'Olimpyc FS es troben amb 17 punts en la classificació i, tot i que el conjunt vermell-i-negre és qui ocupa les posicions de descens, ambdós necessiten puntuar en els seus pròxims enfrontaments de lliga per a assolir la permanència com més aviat millor, fet que provocarà rotacions en aquest segon derbi entre els dos conjunts.

En aquest sentit, Manel Muñoz, entrenador del FS Sant Cugat afirma "Són partits que sempre vols guanyar i nosaltres sortirem per totes; tanmateix, ara la nostra prioritat és la competició regular i volem donar l'oportunitat a gent de la base per a premiar la bona feina que estan realitzant".

D'altra banda, el tècnic florestà analitza el partit des d'una mateixa línia: "No veiem l'enfrontament com un derbi, sinó com una pràctica del pròxim partit de lliga. És obvi que tothom vol guanyar, però ara nosaltres prioritzem guanyar diumenge. Tanmateix, si guanyem ambdós partits del cap de setmana, estic convençut que ens pujarà molt la moral".

Amb tot, el vencedor d'aquest enfrontament disputarà la 4a fase vers al Futbol Sala Pallejà, equip d'una categoria superior als dos conjunts. "En cas de classificar-nos, buscaríem una bona data perquè l'afició pugui gaudir d'aquest enfrontament davant un equip punter de Catalunya", conclou l'entrenador del FS Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem